Om sikkerhedsindholdet i iOS 6.1.3

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i iOS 6.1.3.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple Produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple Produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

iOS 6.1.3

• dyld

Fås til: iPhone 3GS og nyere versioner, iPod touch (4. generation) og nyere versioner, iPad 2 og nyere versioner

Effekt: En lokal bruger kan muligvis køre usigneret kode

Beskrivelse: Der var et administrationsproblem ved behandlingen af Mach-O-arkiver, der kan udføres og har overlappende segmenter. Problemet er løst ved at nægte indlæsning af et arkiv, der kan udføres og har overlappende segmenter.

CVE-id

CVE-2013-0977: evad3rs

• Kernel

Fås til: iPhone 3GS og nyere versioner, iPod touch (4. generation) og nyere versioner, iPad 2 og nyere versioner

Effekt: En lokal bruger kan muligvis se adressen på strukturerne i kernehukommelsen

Beskrivelse: Der var et problem med afsløring af oplysninger i ARM-forhåndsafbrydelseshåndtering Problemet er løst ved at udløse kernepanik, hvis forhåndsafbrydelseshåndtering ikke kaldes fra en afbrydelsessammenhæng.

CVE-id

CVE-2013-0978: evad3rs

• Lockdown

Fås til: iPhone 3GS og nyere versioner, iPod touch (4. generation) og nyere versioner, iPad 2 og nyere versioner

Effekt: En lokal bruger kan muligvis få adgang til at ændre tilladelser til vilkårlige arkiver

Beskrivelse: Ved gendannelse fra en sikkerhedskopi ændrede lockdownd tilladelser til bestemte arkiver, selv om stien til arkivet indholdt en symbolsk forbindelse. Problemet er løst ved, at der ikke kan ændres tilladelser til et arkiv med en symbolsk forbindelse i stien.

CVE-id

CVE-2013-0979: evad3rs

• Lås med kode

Fås til: iPhone 3GS og nyere versioner, iPod touch (4. generation) og nyere versioner, iPad 2 og nyere versioner

Effekt: En person med fysisk adgang til enheden kan få adgang til at omgå skærmlåsen

Beskrivelse: Der var et logisk problem med behandlingen af nødopkald fra en låst skærm. Problemet er løst ved forbedret styring af låsefunktionen.

CVE-id

CVE-2013-0980: Christopher Heffley fra theMedium.ca, videosdebarraquito

• USB

Fås til: iPhone 3GS og nyere versioner, iPod touch (4. generation) og nyere versioner, iPad 2 og nyere versioner

Effekt: En lokal bruger kan muligvis køre vilkårlig kode i kernen

Beskrivelse: IOUSBDeviceFamily-driveren brugte pipeobjektmarkører, der kom fra userspace. Problemet er løst ved yderligere validering af pipeobjektmarkører.

CVE-id

CVE-2013-0981: evad3rs

• WebKit

Fås til: iPhone 3GS og nyere versioner, iPod touch (4. generation) og nyere versioner, iPad 2 og nyere versioner

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med ugyldig cast ved behandling af SVG-arkiver. Problemet er løst ved forbedret kontrol af typer.

CVE-id

CVE-2013-0912: Nils og Jon fra MWR Labs, der arbejder for HP TippingPoints Zero Day Initiative

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.