Køb af en AppleCare-aftale

De fleste Apple-enheder leveres med en begrænset garanti og op til 90 dages gratis support. Hvis din enhed er kvalificeret, kan du købe en AppleCare+ aftale eller en AppleCare Protection Plan til yderligere dækning.

Sådan køber du en AppleCare-aftale på nettet

Vælg den Apple-enhed, du vil have en AppleCare-aftale for på vores websted:

Knappen Kom godt i gang fører dig til AppleCare-webstedet Min support, hvor du kan vælge den Apple-enhed, du ønsker dækket af en AppleCare-aftale.

Køb af AppleCare-aftale på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn Indstillinger.
  2. Tryk på Generelt > Om.
  3. Tryk på Tilføj tilgængelig AppleCare+ dækning, og følg vejledningen på skærmen for at vælge og købe AppleCare+.

I nogle lande og områder får du muligvis ikke vist denne valgmulighed på din enhed. Du kan købe en aftale online, hvis du har en kvalificeret enhed.

Læs mere

• Læs mere om AppleCare-aftaler.
  • Du kan få vist prisen på AppleCare-aftaler ved at bruge fremgangsmåden ovenfor, før du foretager dit køb.
  • Du kan købe AppleCare+ inden for 60 dage, efter at du købte enheden, hvis det er tilgængeligt. I Japan kan du købe AppleCare+ inden for 30 dage, efter at du købte enheden. Du kan købe en AppleCare Protection Plan inden for 1 år, efter at du købte din Mac, hvis det er tilgængeligt.
  • Hvis du stadig har brug for at købe en AppleCare-aftale, kan du kontakte Apple-support.

Fordelene ved Apples begrænsede garanti og AppleCare-aftaler gælder som supplement til de rettigheder, der er fastsat i forbrugerlovgivningen. Ikke alle produkter og købsmuligheder er tilgængelige i alle lande eller områder.