Brug af Pages, Numbers og Keynote online på iCloud.com

Læs mere om brug af iCloud.com til visning og redigering af arkiver, som du har oprettet i Pages, Numbers eller Keynote på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

Sådan får du vist dine arkiver

Hvis du vil bruge iCloud.com til at se Pages-, Numbers- eller Keynote-arkiver, som du har oprettet på din iOS-enhed eller Mac, skal du først indstille iCloud Drive. Når du opretter nye iWork-dokumenter, skal du gemme dem i iCloud Drive. Derefter kan du få adgang til dine arkiver i iCloud Drive på tværs af alle dine enheder.

Med iOS 11 eller en nyere version kan du også få adgang til dine arkiver fra appen Arkiver. Læs mere om brug af appen Arkiver.

Arkivbegrænsninger

• Du kan åbne arkiver med en størrelse på op til 1 GB i Pages, Numbers og Keynote på iCloud.com.
  • Du kan tilføje GIF-, JPEG- og PNG-billeder på op til 10 MB hver fra Pages, Numbers eller Keynote på iCloud.com. Hvis du tilføjer billeder, der er større end 10 MB, med iWork til Mac eller iOS, kan du stadig se disse billeder i Pages, Numbers eller Keynote på iCloud.com.
  • Op til 50 personer kan samtidig se og redigere delte dokumenter.
  • Hvert Pages-dokument kan have et ubegrænset antal tegn. Du kan indsætte ca. to millioner tegn i et dokument ad gangen.
  • Der er ingen grænse for, hvor mange ark der kan oprettes i et Numbers-dokument. Hver tabel kan have op til 255 kolonner, 65.535 rækker og ca. 130.000 celler med data. Du kan ændre op til 100.000 celler ad gangen.

iWork-funktioner, der fungerer anderledes på iCloud.com

Disse funktioner fungerer anderledes i Pages, Numbers og Keynote til iCloud.

Alle iWork-apps

• 3D-diagrammer vises som 2D-diagrammer. De er fortsat i 3D i Pages, Numbers og Keynote til iOS og til Mac.
  • Det er ikke muligt at tilføje og redigere film eller lydarkiver. Hvis du allerede har film eller lydarkiver i din Keynote-præsentation, afspilles de, når præsentationen afspilles, hvis din browser understøtter film- eller lydformatet. Når præsentationen ikke afspilles, repræsenteres film med et plakatbillede, og lydarkiver repræsenteres med et symbol.
  • Du kan få vist betinget markering af tabelceller, men du kan ikke redigere reglerne for betinget markering. Du kan redigere regler i Pages, Numbers og Keynote til Mac eller iOS.
  • Du kan få vist henvisningsstreger for diagrammer, men du kan ikke redigere dem.
  • Du kan få vist ligninger, men du kan ikke redigere dem.

Pages

• Hvis du registrerer ændringer i et Pages-dokument, kan du åbne dokumentet med Pages på iCloud.com, men du kan ikke redigere det. Hvis du ejer dokumentet, kan du slå registrering af ændringer fra ved hjælp af Pages til Mac eller Pages til iOS.
  • Du kan ikke tilføje eller redigere bogmærker, men links til bogmærker, der er tilføjet ved hjælp af Pages til Mac eller til iOS, fungerer, når du klikker på dem.
  • Du kan ikke få vist sider side om side, når Modstående sider er slået til.

Keynote

• Du kan ikke se eller redigere handlingsbyg, men de forbliver i dokumentet og kan både ses og redigeres på Mac og i iOS.
  • Overgange og byg, der ikke understøttes i Keynote til iCloud, vises som Opløs. De oprindelige overgange forbliver i dokumentet og kan både ses og redigeres i Keynote til Mac og Keynote til iOS. Læs mere om brug af Keynote til iCloud med Internet Explorer.
  • Lydsporet (lyd, der er indstillet til afspilning under lysbilledshowet) afspilles ikke i iCloud. Lydsporet forbliver i dokumentet og afspilles i Keynote til Mac og Keynote til iOS.
  • Optaget lyd (indtaling) afspilles ikke i iCloud. Den forbliver i dokumentet og afspilles i Keynote til Mac og Keynote til iOS. Hvis du redigerer dokumentet i Keynote til iCloud, kan det ske, at optagelsen ikke længere er synkroniseret med lysbilledshowet.
  • Indstillingen, der automatisk afspiller et lysbilledshow ved åbning, ignoreres.
  • Indstillingen, der genstarter et lysbilledshow ved inaktivitet, ignoreres.

Numbers

• Formularer i et Numbers til iOS-regneark er skjulte, når du åbner regnearket i Numbers til iCloud.
  • I Numbers til iCloud kan du redigere en tabel, der er knyttet til en formular. Dine ændringer vises i formularen, når du åbner regnearket i Numbers til iOS.
  • I Numbers til iCloud ryddes formularen, hvis du sletter en tabel, der er knyttet til en formular. Formularen kan blive ryddet, hvis du fletter celler i en tabel, der er knyttet til en formular.