Funktioner i Pages, Numbers og Keynote på iCloud.com

iWork er tilgængelig på Mac, iOS og iCloud.com. Læs mere om funktioner, der fungerer forskellige på iCloud.com.

Arkivbegrænsninger for Pages, Numbers og Keynote på iCloud.com

• På iCloud.com kan du åbne Pages-, Numbers- og Keynote-arkiver med en størrelse på op til 1 GB.
  • På iCloud.com kan du tilføje GIF-, JPEG- og PNG-billeder på op til 10 MB hver. Hvis du vil tilføje større billeder, skal du bruge Pages, Numbers og Keynote på din Mac eller iOS-enhed. Derefter kan du se billederne i dine dokumenter på iCloud.com.
  • Du kan indsætte ca. to millioner tegn i et dokument ad gangen.
  • Der er ingen grænse for, hvor mange ark der kan oprettes i et Numbers-regneark. Hver tabel kan have op til 255 kolonner, 65.535 rækker og ca. 130.000 celler med data. Du kan ændre op til 100.000 celler ad gangen.
  • Op til 100 personer kan se og redigere delte dokumenter samtidig.

Forskelle i funktioner i Pages på iCloud.com

Disse funktioner i Pages på iCloud.com adskiller sig fra funktioner i Pages på din Mac eller iOS-enhed:

• Hvis du registrerer ændringer i et Pages-dokument, kan du åbne dokumentet med Pages på iCloud.com, men du kan ikke redigere det. Hvis du ejer dokumentet, kan du slå registrering af ændringer fra ved hjælp af Pages til Mac eller Pages til iOS. Læs mere om registrering af ændringer.
  • Du kan ikke tilføje eller redigere bogmærker, men links til bogmærker, der er tilføjet ved hjælp af Pages til Mac eller til iOS, fungerer, når du klikker på dem.
  • Du kan ikke få vist sider side om side, når Modstående sider er slået til.
  • 3D-diagrammer vises som 2D-diagrammer.
  • Det er ikke muligt at tilføje eller redigere film eller lydarkiver.
  • Du kan se, men ikke redigere ligninger, henvisningsstreger til diagram og betingede markeringsregler.

Forskelle i funktioner i Keynote på iCloud.com

Disse funktioner i Keynote på iCloud.com adskiller sig fra funktioner i Keynote på din Mac eller iOS-enhed:

• Du kan ikke se eller redigere handlingsbyg, men de forbliver i præsentationen og kan både ses og redigeres på Mac og i iOS.
  • Overgange og byg, der ikke understøttes i Keynote på iCloud.com, vises som Opløs. De oprindelige overgange forbliver i dokumentet og kan både ses og redigeres i Keynote til Mac og iOS. Læs mere om, hvordan Keynote til iCloud fungerer sammen med Internet Explorer.
  • Lydsporet (lyd, der er indstillet til afspilning under lysbilledshowet) afspilles ikke på iCloud.com. Lydsporet forbliver i dokumentet og afspilles i Keynote til Mac og iOS.
  • Optaget lyd (indtaling) afspilles ikke på iCloud.com. Den forbliver i dokumentet og afspilles i Keynote til Mac og Keynote til iOS. Hvis du redigerer dokumentet i Keynote på iCloud.com, kan det ske, at optagelsen ikke længere er synkroniseret med lysbilledshowet.
  • Indstillingerne til automatisk afspilning af et lysbilledshow, når et lysbilledshow åbnes, og genstart af det ved inaktivitet, ignoreres.
  • 3D-diagrammer vises som 2D-diagrammer.
  • Det er ikke muligt at tilføje eller redigere film eller lydarkiver. Hvis du allerede har film eller lydarkiver i din Keynote-præsentation, afspilles de, når præsentationen afspilles, hvis din browser understøtter film- eller lydformatet.
  • Du kan se, men ikke redigere ligninger, henvisningsstreger til diagram og betingede markeringsregler.

Forskelle i funktioner i Numbers på iCloud.com

Disse funktioner i Numbers på iCloud.com afskiller sig fra funktioner i Numbers på din Mac eller iOS-enhed:

• Formularer i et Numbers til iOS-regneark er skjulte, når du åbner regnearket i Numbers på iCloud.com.
  • I Numbers på iCloud kan du redigere en tabel, der er knyttet til en formular. Dine ændringer vises i formularen, når du åbner regnearket i Numbers til iOS.
  • Hvis du sletter en tabel, der er tilknyttet en formular i Numbers på iCloud.com, ryddes formularen. Hvis du fletter celler i en tabel, der er tilknyttet en formular, kan formularen blive ryddet.
  • 3D-diagrammer vises som 2D-diagrammer.
  • Det er ikke muligt at tilføje eller redigere film eller lydarkiver.
  • Du kan se, men ikke redigere ligninger, henvisningsstreger til diagram og betingede markeringsregler.