Sikkerhedsindholdet i Safari 6.0.3

Her kan du læse om sikkerhedsindholdet i Safari 6.0.3.

Generelle oplysninger

Sikkerhedsindholdet i Safari 6.0.3 kan overføres og installeres via indstillingerne for Softwareopdatering eller via siden med supportoverførsler.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen "Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed".

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Safari 6.0.3

• WebKit

Fås til: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.2

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med beskadiget hukommelse i WebKit. Problemerne er løst ved forbedret hukommelsesstyring.

CVE-id

CVE-2012-2824: miaubiz

CVE-2012-2857: Arthur Gerkis

CVE-2013-0948: Abhishek Arya (Inferno) fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0949: Abhishek Arya (Inferno) fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0950: Abhishek Arya (Inferno) fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0951: Apple

CVE-2013-0952: Abhishek Arya (Inferno) fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0953: Abhishek Arya (Inferno) fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0954: Dominic Cooney fra Google og Martin Barbella fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0955: Apple

CVE-2013-0956: Apple Product Security

CVE-2013-0958: Abhishek Arya (Inferno) fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0959: Abhishek Arya (Inferno) fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0960: Apple

CVE-2013-0961: wushi fra team509, der arbejder for iDefense VCP

• WebKit

Fås til: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.2

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre scripting-angreb på tværs af websteder

Beskrivelse: Der var et problem med scripting på tværs af websteder ved behandling af frame-elementer. Problemet er løst ved forbedret oprindelsessporing.

CVE-id

CVE-2012-2889: Sergey Glazunov

• WebKit

Fås til: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.2

Effekt: Kopiering og indsættelse af data på et skadeligt websted kan medføre et scriptingangreb på tværs af websteder

Beskrivelse: Der var et problem med scripting på tværs af websteder ved behandling af data, der blev indsat fra et andet oprindelsessted. Problemet er løst ved yderligere godkendelse af indsatte data.

CVE-id

CVE-2013-0962: Mario Heiderich fra Cure53

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.