Sikkerhedsindholdet i Safari 6.0.3

Her kan du læse om sikkerhedsindholdet i Safari 6.0.3.

Generelle oplysninger

Sikkerhedsindholdet i Safari 6.0.3 kan overføres og installeres via indstillingerne for Softwareopdatering eller via siden med supportoverførsler.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen "Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed".

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Safari 6.0.3

• WebKit

Fås til: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.2

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med beskadiget hukommelse i WebKit. Problemerne er løst ved forbedret hukommelsesstyring.

CVE-id

CVE-2012-2824: miaubiz

CVE-2012-2857: Arthur Gerkis

CVE-2013-0948: Abhishek Arya (Inferno) fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0949: Abhishek Arya (Inferno) fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0950: Abhishek Arya (Inferno) fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0951: Apple

CVE-2013-0952: Abhishek Arya (Inferno) fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0953: Abhishek Arya (Inferno) fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0954: Dominic Cooney fra Google og Martin Barbella fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0955: Apple

CVE-2013-0956: Apple Product Security

CVE-2013-0958: Abhishek Arya (Inferno) fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0959: Abhishek Arya (Inferno) fra Google Chrome Security Team

CVE-2013-0960: Apple

CVE-2013-0961: wushi fra team509, der arbejder for iDefense VCP

• WebKit

Fås til: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.2

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre scripting-angreb på tværs af websteder

Beskrivelse: Der var et problem med scripting på tværs af websteder ved behandling af frame-elementer. Problemet er løst ved forbedret oprindelsessporing.

CVE-id

CVE-2012-2889: Sergey Glazunov

• WebKit

Fås til: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.2

Effekt: Kopiering og indsættelse af data på et skadeligt websted kan medføre et scriptingangreb på tværs af websteder

Beskrivelse: Der var et problem med scripting på tværs af websteder ved behandling af data, der blev indsat fra et andet oprindelsessted. Problemet er løst ved yderligere godkendelse af indsatte data.

CVE-id

CVE-2013-0962: Mario Heiderich fra Cure53

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.