AirPort-base: Fejl i IPv6-tunnel efter installation af firmwareversion 7.6.3 i router/NAT-tilstand

Læs mere om pop-over-fejl i AirPort Utility: Fejl i IPv6-tunnel.

Vigtigt: Følg kun disse instruktioner, hvis din AirPort-base kører i DHCP- og NAT-tilstand. Følg ikke disse instruktioner, hvis din AirPort-base kører i Bridge-tilstand. Vælg fanen Netværk for at kontrollere din AirPort-bases indstilling for Router-tilstand. Router-tilstanden er den første indstilling.

AirPort-firmwareversion 7.6.3 kræver, at alle felter til manuel IPv6-tunneltilstand er udfyldt med gyldige data (bemærk: Dette gælder ikke automatisk IPv6-tunneltilstand). Hvis du brugte denne tilstand før firmwareversion 7.6.3, og indstillinger for manuel IPv6-tunneltilstand manglede data, blinker basen orange, og AirPort-værktøjet viser en pop-over-fejl: Fejl i IPv6-tunnel.

Hvis du vælger fejlen i AirPort-værktøjets pop-over-meddelelse, indeholder den følgende tekst: "Der opstod en fejl i IPv6-tunnelens slutpunkt. Vent, til tjenesten er gendannet, og prøv igen. Kontakt din netværksudbyder, hvis problemet fortsætter."

fejl_i_tunnel

Afhjælpning af fejlen i IPv6-tunnelen efter opdatering af firmwareversion 7.6.3 i router/NAT-tilstand

1. Indhent de korrekte indstillinger fra din IPv6-netværksudbyder.

2. Indtast IPv6 WAN-adresse, IPv6-standardrute, IPv4-fjernadresse, Delegeret IPv6-præfiks og IPv6-LAN-adresse i de relevante felter. Se indstillingseksemplerne nedenfor.

internetindstillinger

Bemærk: Alle felter, der er fremhævet med blåt, skal udfyldes med gyldige data.

Arbejdsgang for manuel konfiguration af IPv6-tunneltilstand

1. Indhent de korrekte indstillinger fra din IPv6-netværksudbyder.

2. Åbn AirPort-værktøjet, og vælg derefter den enhed, du vil konfigurere. Indtast adgangskoden, hvis nødvendigt.

3. Klik på Internet, og klik derefter på Internetindstillinger.

4. Vælg Manuelt i lokalmenuen Konfigurer IPv6.

5. Vælg Tunnel i lokalmenuen IPv6-tilstand.

6. Indtast IPv6-WAN-adressen, standardruten og de øvrige oplysninger, du har modtaget fra din netværksudbyder. Alle felter skal udfyldes korrekt.