Brug af Apple-tastatur i Windows med Boot Camp

Du kan bruge et Apple-tastatur eller et tastatur, der er udviklet til Microsoft Windows, med din Mac. Nogle taster på tastaturet har forskellige funktioner på OS X og Windows.

Windows-taster og de tilsvarende taster på Apple-tastaturer

Mange af de taster, du finder på et pc-tastatur, har tilsvarende taster på et Apple-tastatur:

Windows-logo: Tryk på Kommando (⌘).

Tilbage eller Slet: Tryk på Slet.

Enter eller ⏎: Tryk på Retur.

Alt (venstre): Tryk på Alternativ.

Alt Gr (højre): Tryk på Alternativ + Kontrol.

Programmer: Denne tast findes ikke på Apple-tastaturer.

Sådan bruger du Windows-skærmtastaturet til andre funktioner

Hvis dit tastatur ikke har disse taster, kan du genskabe dem ved hjælp af skærmtastaturet som beskrevet i denne artikel fra Microsoft-support.

• Pause/Break
  • Indsæt
  • Slet frem
  • Hjem
  • Slut
  • Side op
  • Side ned
  • Numerisk lås
  • Lås rulning

Sådan udskriver du fra skærmen

Hvis du vil genskabe funktionerne Print Screen og Udskriv aktivt vindue i Windows, skal du bruge klippeværktøjet, som er beskrevet i denne artikel fra Microsoft-support.

Sådan bruger du numeriske taster

Brug de almindelige numeriske taster under funktionstasterne til at indtaste tal på et Apple Wireless Keyboard. Eksterne Apple-tastaturer med indbyggede numeriske taster har samme funktioner som Microsoft-kompatible numeriske tastaturer.

Sådan gør du, hvis tastaturet ikke virker

Boot Camp installerer Windows-supportsoftware (drivere), som gør det muligt at bruge funktionerne fra Apple-tastaturet i Windows. Hvis tastaturet virker, når din Mac startes i OS X, men ikke i Windows, skal du prøve at geninstallere Windows-supportsoftwaren fra Boot Camp-assistenten.

Læs mere

Brug Microsoft Keyboard Layout Creator til at finde de korrekte tastekombinationer til specialtegnene for det sprog og område, som dit Apple-tastatur understøtter:

1. Download, installer og åbn Microsoft Keyboard Layout Creator.
  2. Vælg File (Arkiv) > Load Existing Keyboard (Indlæs eksisterende tastatur).
  3. Vælg det tastatur, du vil se.
  4. Find det navn på dit land eller område på tastaturlisten, som efterfølges af ordet "(Apple)".
  5. Følg de instruktioner, der fulgte med programmet. Du kan udskrive billeder af tastaturet, herunder hvordan tasterne ser ud, når du trykker på f.eks. Skift, Alternativ og Fn og holder dem nede.

Microsoft har udgivet en artikel om tastaturtilknytning, hvor du kan læse mere om brugen af Windows-tastaturer i OS X.

Apple yder ikke teknisk telefonsupport til installering, brug eller gendannelse af Microsoft Windows. Der ydes kun support til Boot Camp-indstillingsassistenten og installering eller gendannelse af Boot Camp-software, når din Mac er startet i Windows. Du kan muligvis også finde supportartikler og diskussioner på webstedet med Apple-support.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.