Om sikkerhedsindholdet i Apple TV 5.2

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i Apple TV 5.2.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen "Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed".

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple TV 5.2

• Apple TV

Fås til: Apple TV (2. generation og nyere modeller)

Effekt: En brugerfunktionsproces kan muligvis få adgang til første side i kernehukommelsen

Beskrivelse: Der anvendes kontroller af kernen for at sikre, at den brugerfunktionsmarkør og -længde, der sendes til overførselsfunktionerne til og fra lager, ikke medfører, at en brugerfunktionsproces kan få direkte adgang til kernehukommelsen. Kontrollerne anvendtes ikke, hvis længden var mindre end en side. Problemet er løst ved yderligere godkendelse af argumenter til overførsel til og fra lager.

CVE-id

CVE-2013-0964: Mark Dowd fra Azimuth Security

• Apple TV

Fås til: Apple TV (2. generation)

Effekt: En ekstern hacker på samme Wi-Fi-netværk kan muligvis forårsage pludselig programlukning

Beskrivelse: Der er et læseproblem uden for område i behandlingen af 802.11i-informationselementer udført af Broadcoms BCM4325- og BCM4329-firmware. Problemet er løst ved yderligere godkendelse af 802.11i-informationselementer.

CVE-id

CVE-2012-2619: Andres Blanco og Matias Eissler fra Core Security

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.