Sådan tilsluttes et Apple USB SuperDrive

Find ud af, hvilke Mac-computere der kan bruge et Apple USB SuperDrive, og hvordan det tilsluttes.

Forsiden af USB SuperDrive

Tjek, om din enhed er kompatibel

Apple USB SuperDrive er kompatibel med Mac-computere fra 2008 og nyere, der ikke har indbygget optisk drev.

Tilslut og brug dit SuperDrive

Du kan bruge dit SuperDrive ved at slutte det til en USB-A-port på din Mac* og derefter ilægge en disk. Kontroller, at aluminiumssiden af dit SuperDrive vender opad.

Du kan slutte dit SuperDrive til en Thunderbolt 3- (USB-C) eller USB-C-port på din Mac ved at bruge et af følgende mellemstik

Skub en disk ud

Du kan skubbe en disk ud ved at klikke på Finder i Dock, vælge Arkiv > Skub ud. Hvis dit tastatur har en skub ud-tast, kan du også trykke på skub ud-tasten og holde den inde.

Læs mere

Hjælp til selvindlæsende SuperDrive på din Mac.

* Hvis dit SuperDrive ikke reagerer, når det sluttes til en ekstern skærm eller USB-hub, skal du slutte dit SuperDrive direkte til en USB-port på din Mac.