Slå menulinjen til i iTunes til Windows

Læs mere om, hvordan du finder menulinjen i iTunes til Windows XP og Vista og om, hvordan du slår den til, hvis den ikke vises.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

I iTunes 12.4 eller nyere er menulinjen slået til som standard. Hvis du bruger Windows 7 eller nyere, skal du sørge for, at du har installeret den nyeste version af iTunes.

Hvis du bruger en ældre version af iTunes, kan du slå menulinjen til ved at følge disse trin.

iTunes 12.1.3 er den nyeste understøttede version af iTunes til Windows XP og Vista.

Sådan slår du menuer til

1. Klik på menusymbolet øverst til venstre i iTunes.
  2. Vælg Vis menulinje.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.