Hvor kan jeg bruge mit Apple-id?

Du kan logge på alle Apple-tjenester med et enkelt Apple-id og den tilhørende adgangskode.

En GIF-animation, hvor John Appleseed logger ind på sit Apple-id på en illustration af en iPhone. Symboler for iCloud-fotos, App Store, FaceTime, Beskeder, iTunes og iCloud omkranser iPhone-grafikken.

Dit Apple-id er den konto, som du bruger til at få adgang til Apple-tjenester som f.eks. App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime og meget mere. Apple-id'et indeholder den e-mailadresse og adgangskode, som du bruger til at logge ind med, samt de kontakt-, betalings- og sikkerhedsoplysninger, du bruger til Apple-tjenesterne.

Her er nogle af de mest brugte tjenester, som du kan få adgang til med et Apple-id:

• App Store og Apple Arcade
  • Apple Books
  • Apple Fitness+
  • Apple Music og købt musik
  • Apple News
  • Apple Online Store
  • Apple Pay, Apple Pay Later, Apple Card og Apple Cash
  • Apple Podcasts
  • Apple Store-butikkers tjenester og programmer (Concierge, workshops og ungdomsprogrammer)
  • Apple Store-app
  • Apple-supportfællesskaber
  • Apple TV, Apple TV+ og Apple TV-kanaler
  • FaceTime
  • Familiedeling
  • Find
  • Game Center
  • iCloud og iCloud+
  • iMessage
  • iTunes
  • Log ind med Apple

Du kan holde styr på dine Apple-id-kontooplysninger ved at gå ind på kontosiden.

Denne liste er kun til orientering og kan ændres uden varsel. Den indeholder ikke nødvendigvis alle funktioner og tjenester, der kræver Apple-id. Gå til Support til Apple-id for at få flere oplysninger.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Apples medietjenester og funktioner kan variere efter land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område