Hvor kan jeg bruge mit Apple-id?

Du kan logge på alle Apples tjenester med et enkelt Apple-id og den tilhørende adgangskode.

Dit Apple-id er den konto, du bruger til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime og meget mere. Apple-id'et indeholder den e-mailadresse og adgangskode, du bruger til at logge ind med, samt de kontakt-, betalings- og sikkerhedsoplysninger, du bruger til Apple-tjenesterne.

Her er nogle af de mest brugte tjenester, som du kan få adgang til med et Apple-id:

• App Store
  • Apple Music
  • Apple Online Store
  • Apple Store-butikkers tjenester og programmer (Concierge, Joint Venture, workshops og ungdomsprogrammer).
  • Apple Store-app
  • Apple-supportfællesskaber
  • FaceTime
  • Find mine venner
  • Find min iPhone
  • Game Center
  • iBooks Store
  • iCloud
  • iMessage
  • iTunes Genius
  • iTunes-deling i hjemmet
  • iTunes Match
  • iTunes Store
  • iTunes U
  • Mac App Store
  • Fotoprintprodukter

Du kan holde styr på dine Apple-id-kontooplysninger ved at gå ind på kontosiden.

Denne liste er kun til orientering og kan ændres uden varsel. Den indeholder ikke nødvendigvis alle funktioner og tjenester, der kræver Apple-id. Gå til Support til Apple-id for at få flere oplysninger.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.