Om sikkerhedsindholdet i Apple TV 5.1.1

Dette dokument beskriver sikkerhedsindholdet i Apple TV 5.1.1.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple Produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple Produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen "Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed".

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple TV 5.1.1

• Apple TV

Fås til: Apple TV (2. generation og nyere modeller)

Effekt: Programmer, som der er foretaget skadelige ændringer i, kan finde frem til adresser i kernen

Beskrivelse: Der var et problem med afsløring af oplysninger ved behandling af API'er, der har forbindelse til kerneudvidelser. Svar indeholdende en OSBundleMachOHeaders-nøgle kan have medtaget kerneadresser, som kan medvirke til at omgå beskyttelse af randomisering af adressemellemrumslayout. Problemet er løst ved at sikre adresserne, før de returneres.

CVE-id

CVE-2012-3749: Mark Dowd fra Azimuth Security, Eric Monti fra Square og andre anonyme udviklere

• Apple TV

Fås til: Apple TV (2. generation og nyere modeller)

Effekt: En hacker med en privilegeret netværksposition kan forårsage pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med "tid fra kontrol til tid for brug" ved håndteringen af JavaScript-arrays. Problemet er løst ved yderligere godkendelse af JavaScript-arrays.

CVE-id

CVE-2012-3748: Joost Pol og Daan Keuper fra Certified Secure, der arbejder med HP TippingPoints Zero Day Initiative

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.