Generering af en Midlertidig pinkode til support

En pinkode til support er en sikkerhedsforanstaltning, der bekræfter din identitet, når du kontakter Apple-support.

Du behøver ikke altid bruge en pinkode (personligt identifikationsnummer) til support. Men hvis Apple-support har brug for at bekræfte din identitet, beder vi dig muligvis om at generere en.

iPhone, der viser Apple-id-muligheder med Log ud og Pinkode til support forstørret

Log ind for at hente din pinkode til support

Log på kontosiden for dit Apple-id

Indtast den bekræftelseskode, der blev sendt til din enhed. Klik på pinkode til support nederst til venstre på skærmen. Klik derefter på Generer PIN-kode i lokalmenuvinduet.

Pinkoden genereres med det samme og vises i lokalmenuvinduet, der også viser, hvornår pinkoden udløber.

Når du bliver bedt om det, skal du oplyse pinkoden med fire cifre til den Apple-supportrådgiver, som hjælper dig.

Den genererede pinkode kan bruges én gang.

Skærm på iPhone med følgende besked: Besvar dine sikkerhedsspørgsmål for at fortsætte

Hvis du bliver bedt om at svare på dine sikkerhedsspørgsmål

Du behøver ikke svare på dine sikkerhedsspørgsmål for at hente en pinkode. Klik bare på PIN-kode til support.