Generering af en Midlertidig pinkode til support

En pinkode til support er en sikkerhedsforanstaltning, der bekræfter din identitet, når du kontakter Apple-support.

Du behøver ikke altid bruge en pinkode (personligt identifikationsnummer) til support. Men hvis Apple-support har brug for at bekræfte din identitet, beder vi dig muligvis om at generere en ved at følge disse trin.

iPhone, der viser Apple-id-muligheder med Log ud og Pinkode til support forstørret

1. Log på kontosiden for dit Apple-id
  2. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste den bekræftelseskode, der er blevet sendt til din godkendte enhed, eller besvare dine sikkerhedsspørgsmål.*
  3. Rul til bunden af skærmen, og klik på Pinkode til support. Klik derefter på Generer PIN-kode i lokalmenuvinduet.
  4. Når du bliver bedt om det, skal du oplyse pinkoden med fire cifre til den Apple-supportrådgiver, som hjælper dig.

Pinkoden genereres med det samme og vises i lokalmenuvinduet, der også viser, hvornår pinkoden udløber. Den genererede pinkode kan bruges én gang.

*Afhængigt af, hvordan du oprettede dit Apple-id, kan du muligvis generere en pinkode til support uden at indtaste en bekræftelseskode, for eksempel ved at besvare sikkerhedsspørgsmål.