Om sikkerhedsindholdet i QuickTime 7.7.3

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i QuickTime 7.7.3.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple Produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple Produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

QuickTime 7.7.3

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Visning af et skadeligt PICT-arkiv kan medføre pludselig programlukning eller vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb i forbindelse med håndteringen af REGION-poster i PICT-arkiver. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2011-1374: Mark Yason fra IBM X-Force

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Visning af et skadeligt PICT-arkiv kan medføre pludselig programlukning eller vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse i håndteringen af PICT-arkiver. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2012-3757: Jeremy Brown fra Microsoft og Microsoft Vulnerability Research (MSVR)

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med "use after free" i QuickTime-tilbehørets behandling af _qtactivex_-parametre i et HTML-objektelement. Problemet er løst ved forbedret behandling af hukommelse.

CVE-id

CVE-2012-3751: chkr_d591, som arbejder for iDefense VCP

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Visning af et skadeligt QuickTime TeXML-arkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb i forbindelse med håndteringen af transformeringsattributten i text3GTrack-elementer. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2012-3758: Alexander Gavrun, som arbejder for HP TippingPoints Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Visning af et skadeligt QuickTime TeXML-arkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der opstod flere bufferoverløb i forbindelse med håndteringen af typografielementer i QuickTime TeXML-arkiver. Disse problemer er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2012-3752: Arezou Hosseinzad-Amirkhizi, Vulnerability Research Team, TELUS Security Labs

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der opstod et bufferoverløb i forbindelse med QuickTime-tilbehørets håndtering af MIME-typer. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2012-3753: Pavel Polischouk, Vulnerability Research Team, TELUS Security Labs

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med "use after free" i forbindelse med QuickTime ActiveX-kontrollens håndtering af Clear()-metoden. Problemet er løst ved forbedret hukommelsesstyring.

CVE-id

CVE-2012-3754: CHkr_d591, som arbejder for iDefense VCP

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Visning af et skadeligt Targa-arkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der opstod et bufferoverløb i forbindelse med håndteringen af Targa-billedarkiver. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2012-3755: Senator of Pirates

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Visning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb ved behandlingen af rnet-felter i MP4-arkiver. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2012-3756: Kevin Szkudlapski fra QuarksLab

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.