Om OS X Server v2.2.1-opdateringen

Læs om OS X Server v2.2.1-opdateringen.

Denne software er en opdatering til OS X Server v2.0, v2.1, v2.1.1 eller v2.2 til v2.2.1. Den anbefales til alle brugere af OS X Server. Oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses i artiklen http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK.

Installering

OS X Server v2.2.1 kan købes i Mac App Store. Den vises i ruden med opdateringer, hvis du har OS X Server (Mountain Lion) v2.0, v2.1, v2.1.1 eller v2.2 installeret. Klik på knappen OPDATER for at installere den.

Under installeringen vises meddelelsen "Programmet Server udskiftet" muligvis. Det er en normal del af opdateringsprocessen. Alle serverindstillinger og -data bevares under opdateringen.

Når installeringen er fuldført, skal du åbne serverappen for at fuldføre indstillingen af alle tjenester, der er konfigureret tidligere.

Hvad indeholder opdateringen?

Nogle af forbedringerne i denne opdatering er:

Tjeneste til cachelagring

• Der introduceres en ny funktion, der kaldes tjenesten til cachelagring, som gør det hurtigere at overføre software, der er distribueret af Apple via Mac App Store. Funktionen gemmer både softwareopdateringer og apps, der er købt i Mac App Store, i cachen. Du kan finde flere oplysninger om tjenesten til cachelagring ved at vælge Hjælp til server på menuen Hjælp.
  • Tilføjer en ListenRangesOnly-tast, der giver serveradministratorer mulighed for at begrænse de anvendte netværks-IP-adresseområder.
  • Understøttelse af cachelagring af apps og bøger, der er købt gennem iTunes eller iTunes til Windows v11.0.2 eller en nyere version.

Server-app

• Inkluderer en central grænseflade til administration af certifikater.
  • Løser et indstillingsproblem, der er relateret til en SSL-fejl.
  • Inkluderer yderligere løsninger i forbindelse med opgradering fra Lion Server.
  • Løser et problem, hvor et forsøg på at ændre den sortlistede server, der bruges af Mail-tjenesten, måske ikke lykkes.
  • Inkluderer generelle forbedringer.

Adaptive Firewall

• Løser et problem, der medførte, at der opstod en undtagelse under brug af hb_summary-værktøjet.

Kalendertjeneste

• Løser et problem, hvor kalenderinvitationer altid blev sendt på engelsk.
  • Inkluderer generelle forbedringer.

Mail-tjeneste

• Løser et problem, hvor freshclam og clamav ikke opretter logfiler om opgraderede systemer.
  • Løser et problem, hvor kvotegrænsen ikke blev overholdt.
  • Løser et problem, hvor visse indstillinger ikke blev bevaret, når der blev opgraderet fra en tidligere version af OS X Server.

Kontakttjeneste

• Løser et problem, hvor tjenesten under visse omstændigheder ikke kunne starte, når der blev brugt en placering til lagring af data, der ikke var en standardplacering.
  • Gør det muligt at søge efter poster, der indeholder ikke-engelske tegn.

Meddelelsestjeneste

• Løser et problem, hvor tjenesten under visse omstændigheder ikke kunne starte, når der blev brugt en placering til lagring af data, der ikke var en standardplacering.

Profile Manager

• Gør det muligt at bruge Active Directory-grupper sammen med Profile Manager.
  • Gør det muligt at slette apps, der er overført til Profile Manager.
  • Inkluderer forbedret ydeevne og andre generelle forbedringer.

Time Machine

• Gør det muligt at overvåge, hvilke computere der er sikkerhedskopieret, hvornår de sidst er sikkerhedskopieret, og størrelsen på sikkerhedskopien.

Læs mere

DHCP-tjenesten starter måske ikke automatisk, når der opdateres fra en tidligere version af OS X Server, som er konfigureret til at bruge DHCP-tjenesten. Hvis det er tilfældet, skal du åbne Server-appen og starte tjenesten manuelt.

I OS X Server v2.2 og v2.2.1 lagres Postgres-data, som skal bruges af tjenester, på en særlig placering (standard er "/Library/Server/PostgreSQL For Server Services/Data"). Hvis du skifter fra en tidligere version af OS X Server til v2.2 eller v2.2.1, overføres Postgres-data fra /Library/Server/PostgreSQL/Data til "/Library/Server/PostgreSQL For Server Services/Data". Hvis du har oprettet særligt indhold i /Library/Server/PostgreSQL/Data, forbliver indholdet der, når du har opgraderet til OS X Server v2.2 eller v2.2.1. Hvis du vil have adgang til disse data, eller hvis du installerer OS X Server v2.2 eller v2.2.1 første gang og ønsker at oprette nye Postgres-data, skal du måske starte tjenesten med denne kommando:

sudo serveradmin start postgres

Derved startes Postgres-processen adskilt fra den, der bruges af tjenester, hvilket kan bruges til at håndtere dit eget indhold.