AirPort-baser: Sådan vises MAC-adresserne for WAN og Wi-Fi

I denne artikel forklares det, hvordan MAC-adresserne for Ethernet WAN-porten og AirPort-basens Wi-Fi-radioer vises via AirPort-værktøj 6.0 eller en nyere version.

I denne artikel forklares det, hvordan MAC-adresserne for Ethernet WAN-porten og AirPort-basens Wi-Fi-radioer vises via AirPort-værktøj 6.0 eller en nyere version. Med version 6.0 til 6.2 af AirPort-værktøjet skal basen være tilsluttet lokalt, for at du kan se disse oplysninger. Med AirPort-værktøj 6.3 eller en nyere version kan du også se oplysningerne for en eksternt tilsluttet base.

Version 6.0 til 6.2 af AirPort-værktøj

Følg denne fremgangsmåde for at se MAC-adressen for den lokale AirPort-base:

1. Opret forbindelse til AirPort-basens Wi-Fi-netværk.
  2. Åbn AirPort-værktøj i mappen Programmer > Hjælpeprogrammer på Mac-computeren.
  3. Vælg den ønskede base ved at klikke på den en gang for at få vist redigeringsvinduet til basen.
  4. Lad musemarkøren stå over basens lysegrå navn, der ses øverst i midten af redigeringsvinduet.
  5. Der vises en eller flere MAC-adresser i en lokalmenu.

aiport_utility

AirPort-værktøj 6.3 eller en nyere version

Følg denne fremgangsmåde for at se MAC-adressen for den lokale AirPort-base:

1. Opret forbindelse til AirPort-basens Wi-Fi-netværk.
  2. Åbn AirPort-værktøj i mappen Programmer > Hjælpeprogrammer på Mac-computeren.
  3. Vælg den ønskede base ved at klikke på den en gang for at få vist redigeringsvinduet til basen.
  4. Lad musemarkøren stå over basens lysegrå navn, der ses øverst i midten af redigeringsvinduet.
  5. Der vises en eller flere MAC-adresser i en lokalmenu.

aiport_utility

Følg denne fremgangsmåde for at se MAC-adressen for den eksterne AirPort-base vha. en WAN-internetforbindelse:

Bemærk: Du skal bruge følgende for at se den eksterne base:

• En aktiv internetforbindelse.
  • Den eksterne base skal tillade konfiguration via WAN.
  • Du skal bruge et Apple-id, der er logget på iCloud på Mac-computeren.
  • Tilbage til min Mac skal være slået til på den eksterne base med det samme Apple-id, der er logget på iCloud på Mac-computeren.
  1. Åbn AirPort-værktøj i mappen Programmer > Hjælpeprogrammer på Mac-computeren.
  2. Klik på Andre Wi-Fi-enheder.
  3. Vælg AirPort-basen i rullemenuen.
  4. Indtast en adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  5. Der vises en eller flere MAC-adresser efter få sekunder.

living_room_ethernet_wifi

Yderligere oplysninger