Apple USB eller Thunderbolt til Ethernet-mellemstik: Konfiguration første gang

Hvis du slutter et nyt mellemstik af typen Apple USB Ethernet eller Apple Thunderbolt til Gigabit Ethernet til din Mac, vises der en dialog, hvor du bliver spurgt om, om du vil bruge enheden til en ny netværkskonfiguration.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Følg nedenstående fremgangsmåde for hurtigt at indstille en internetforbindelse via et af disse mellemstik, hvis du ikke har brugt mellemstikket til Mac-computeren før.

1. Vælg Systemindstillinger på Apple-menuen ().
  2. Vælg Netværk.
  3. Tilslut Thunderbolt- eller USB Ethernet-mellemstikket.
  4. Vælg enheden.

5. Klik på knappen Anvend, mens Apple USB-mellemstikket eller Apple Thunderbolt til Ethernet-mellemstikket er valgt. Dermed konfigureres mellemstikket automatisk til fremover at kunne bruges sammen med Mac-computeren.

Bemærk: Hvis mellemstiksindstillingerne ikke konfigureres, når mellemstikket sættes i, kan det muligvis ikke lade sig gøre at komme på internettet. Problemet løses ved at tage mellemstikket ud og følge ovenstående fremgangsmåde.

Yderligere oplysninger

Det kan være nødvendigt at bruge fremgangsmåden igen, hvis du bruger et andet mellemstik til Mac-computeren, hvis du får en ny Mac, som mellemstikket ikke har været brugt til før, eller hvis du har foretaget en overførsel fra en Mac til en anden, og oplysningerne om netværkskonfigurationen (fra den anden Mac) ikke er fulgt med.