GarageBand til iOS: GarageBand spørger om adgang til dine kontakter

Hvis du sender en sang eller en ringetone, kan du af GarageBand blive spurgt om tilladelse til at få adgang til kontakterne på enheden.

GarageBand spørger om tilladelse til at få adgang til oplysningerne i programmet Kontakter, så dit navn automatisk indsættes i sangen som kunstner og komponist. Desuden bruger GarageBand tilladelsen til at gøre det muligt at tildele ringetoner og advarsler, som du har lavet, til en bestemt kontakt.

Vælg "Tildel til kontakt", når sangen sendes. Dermed kan ringetonen eller sms-lyden bruges til en kontakt.