Om Kort navn på iPhone, iPad og iPod touch

Brug Kort navn til at ændre, hvordan navnet på dine kontakter vises. Vælg derefter kontaktens fornavn, efternavn eller et kaldenavn i stedet for det fulde kontaktnavn.

Om Kort navn

Du kan bruge Kort navn på en iPhone, iPad og iPod touch. Kort navn er slået til som standard. Indstillingerne for Kort navn overføres til Mail, Beskeder, Telefon og nogle apps fra andre producenter. Her er et eksempel på, hvordan Kort navn vises i Beskeder:

No alt supplied for Image

Du kan slå Kort navn fra ved at trykke på Indstillinger > Kontakter > Kort navn.

No alt supplied for Image

Om kaldenavne

Kontakter vises med felterne Fornavn, Efternavn og Firma, men du kan tilføje feltet Kaldenavn. Hvis du har slået Foretræk kaldenavne til, og kontakten har et kaldenavn, vises det indtastede navn.

Sådan tilføjes et kaldenavn:

1. Åbn appen Telefon, og tryk på Kontakter.

2. Tryk på den kontakt, som du vil se, og tryk på Rediger.

3. Rul ned, og tryk på tilføj felt > Kaldenavn.

4. Tilføj et kaldenavn, og tryk på OK.

Sådan fjernes et kaldenavn:

1. Gå til appen Kontakter.

2. Tryk på den kontakt, som du vil se, og tryk på Rediger.

3. Tryk på feltet Kaldenavn, og tryk derefter på No alt supplied for Image.

4. Tryk på OK.

Læs mere

Hvis du bruger en Exchange-konto til dine kontakter, vises der muligvis forkerte bogstaver og tal i stedet for navnet på kontakten. Dette kan ske, hvis Kontakter bruger en Exchange-attribut i stedet for feltet Kaldenavn. Du kan løse problemet ved at trykke på Indstillinger > Kontakter > Kort navn, og slå Foretræk kaldenavne fra. Derefter vises det almindelige navn på kontakten.