iBooks Author: Undgå at bruge kontroltegn i arkivnavne

Hvis der er linjeskift og andre kontroltegn i et arkivnavn, kan bogen ikke publiceres i iBooks Store.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Hvis du indsætter indhold (f.eks. HTML-widgets) i iBooks Author-bøger, skal du sikre dig, at der ikke er kontroltegn (f.eks. linjeskift) i arkivernes navne. Hvis der er arkiver med sådanne navne, kan bogen ikke publiceres i iBooks Store.

Bemærk: Mapper med brugerdefinerede symboler indeholder nogle gange usynlige arkiver, der har kontroltegn i navnet. Derfor anbefales det ikke at anvende brugerdefinerede mappesymboler.

Hvis du f.eks. har overført en HTML-widget fra internettet og har ændret den til at kunne bruges i din bog, skal du ud over at fjerne alle kontroltegn i arkivnavnene også sikre dig, at referencerne i arkiverne i pakken er blevet tilpasset, så HTML-widget'en fungerer korrekt.

Da HTML-widgets ofte indeholder arkiver med kontroltegn i navnet, kan problemet også forekomme i arkiver i Collada-pakker og Keynote-præsentationer.

Yderligere oplysninger

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.