Brug panelet Tilgængelighedsgenveje på Mac

I panelet Tilgængelighedsgenveje vises genveje til hurtigt at slå typiske tilgængelighedsfunktioner såsom Zoom, VoiceOver og Klæbetaster til eller fra.

Panelet Tilgængelighedsindstillinger

Åbn panelet Tilgængelighedsgenveje

Tryk samtidigt på disse taster: Alternativtasten (⌥), Kommandotasten (⌘) og F5. På bærbare computere med en Touch Bar skal du muligvis også trykke på Fn-tasten.

På bærbare computere med Touch ID skal du trykke tre gange på Touch ID. (Hvis du holder Kommandotasten nede, mens du gør dette, slås VoiceOver til eller fra.)

Klik på OK eller et vilkårligt sted uden for vinduet for at lukke panelet.

Skift genvejene i Tilgængelighedsgenveje

Hvis du vil ændre de genveje, der vises i panelet, skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger og derefter Tilgængelighed. Vælg Genvej i indholdsoversigten, og brug derefter afkrydsningsfelterne til at slå genveje til eller fra.