Administrer e-mails, du modtager fra Apple

Du kan ændre indstillingerne for modtagelse af e-mails fra Apple ved at følge disse trin.

1. Log ind på appleid.apple.com.

2. Gå til Anonymitet, og vælg derefter Beskeder fra Apple.

3. Marker de relevante afkrydsningsfelter, hvis du vil modtage e-mails om meddelelser, apps, musik, film og meget mere fra Apple. Fjern markeringen af et afkrydsningsfelt, hvis du ikke vil modtage den pågældende type e-mails.

No alt supplied for Image

Det kan tage op til fem dage, før du begynder eller stopper med at modtage beskeder, afhængigt af din anmodning.