Administrer e-mails, du modtager fra Apple

Du kan ændre indstillingerne for modtagelse af e-mails fra Apple ved at følge disse trin.

1. Log ind på appleid.apple.com.
  2. Gå til Anonymitet, og vælg derefter Beskeder fra Apple.
  3. Marker de relevante afkrydsningsfelter, hvis du vil modtage e-mails om meddelelser, apps, musik, film og meget mere fra Apple. Fjern markeringen af et afkrydsningsfelt, hvis du ikke vil modtage den pågældende type e-mails.

Det kan tage op til fem dage, før du begynder eller ophører med at modtage beskederne, afhængigt af dine valg.