Tilmeld eller frameld dig e-mails om Apple, App Store og iTunes Store, Apple Music eller nyheder

Du kan ændre indstillingerne for modtagelse af e-mails fra Apple ved at følge nedenstående fremgangsmåde.

1. Log på siden med kontoen for dit Apple-id.
  2. Gå til Beskeder fra Apple.
  3. Markér afkrydsningsfelterne, hvis du vil modtage e-mails om beskeder, apps, musik, film, nyheder og meget mere fra Apple. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet, hvis du ikke ønsker den slags e-mails.

Webside til administration af Apple-id, der viser markerede afkrydsningsfelter ved siden af e-mailabonnementer

Det kan tage op til fem dage, før du begynder eller stopper med at modtage beskeder alt afhængigt af din anmodning.