Administrer e-mails om Apple og Apple-tjenester

Du kan ændre indstillingerne for modtagelse af e-mails fra Apple ved at følge nedenstående fremgangsmåde.

1. Log ind på appleid.apple.com.
  2. Gå til Beskeder fra Apple.
  3. Marker afkrydsningsfelterne, hvis du vil modtage e-mails om beskeder, apps, musik, film og meget mere fra Apple. Fjern markeringen af et afkrydsningsfelt, hvis du ikke vil modtage den type e-mails.

Webside til administration af Apple-id, der viser markerede afkrydsningsfelter ud for e-mailabonnementer

Det kan tage op til fem dage, før du begynder eller stopper med at modtage beskeder, afhængigt af din anmodning.