Indstilling og brug af iCloud-faner

iCloud holder altid åbne faner i Safari opdateret på din iPhone, iPad, iPod touch og Mac. Det betyder, at du kan gå fra en enhed til en anden og fortsætte der, hvor du slap.

Indstilling af iCloud-faner

Følg disse trin på alle de enheder, hvor du vil dele faner.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud.
  2. Sørg for, at Safari er slået til.

På din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik på Apple-id. Klik derefter på iCloud.
  2. Klik for at slå Safari til.

Hvis du bruger macOS Mojave eller tidligere, skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger og klikke på iCloud. Klik for at slå Safari til.

Åbn en fane

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn Safari.
  2. Tryk på knappen Faner.
  3. Rul ned til bunden af listen. Under billederne af faner, der er åbne på din enhed, vises en liste over åbne faner på dine andre understøttede enheder.
  4. Tryk på den fane, som du vil åbne.

På din Mac

1. Åbn Safari.
  2. Klik på knappen Faner. Under billederne af faner, der er åbne på din Mac, vises en liste over åbne faner på dine andre understøttede enheder.
  3. Tryk på den fane, som du vil åbne.

Luk en fane

En fane fjernes ikke fra listen, selvom du slutter Safari, sætter enheden på vågeblus eller slukker enheden.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn Safari.
  2. Tryk på knappen Faner.
  3. Rul ned til bunden af listen. Under billederne af faner, der er åbne på din enhed, vises en liste over åbne faner på dine andre understøttede enheder.
  4. Skub til venstre på den fane, som du vil lukke, og tryk derefter på Luk.

På din Mac

1. Åbn Safari.
  2. Klik på knappen Faner. Under billederne af faner, der er åbne på din Mac, vises en liste over åbne faner på dine andre understøttede enheder.
  3. Hold markøren over den fane, som du vil lukke, og klik derefter på knappen Luk.

Hvis du ikke kan indstille eller bruge iCloud-faner

iCloud-faner virker på enheder med iOS 13, iPadOS og macOS Mojave 10.14.4 eller nyere og på enheder med iOS 12 eller tidligere og på macOS Mojave 10.14.3 eller tidligere.