Indstilling og brug af iCloud-faner

iCloud holder altid åbne faner i Safari opdateret på din iPhone, iPad, iPod touch og Mac. Det betyder, at du kan gå fra en enhed til en anden og fortsætte der, hvor du slap.

Før du begynder

Sådan indstiller du iCloud-faner

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud. Hvis du bruger iOS 10.2 eller tidligere, skal du gå til Indstillinger > iCloud.
  2. Sørg for, at Safari er slået til.
  3. Følg disse trin på alle de enheder, hvor du vil dele faner.

På din Mac:

1. Vælg Systemindstillinger på Apple-menuen, og klik på iCloud.
  2. Klik for at slå Safari til.
  3. Følg disse trin på alle de enheder, hvor du vil dele faner.

Sådan bruger du iCloud-faner

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Åbn Safari.
  2. Tryk på symbolet Faner .
  3. Rul til bunden af listen under billedet af åbne faner på enheden. Der vises en liste med åbne faner på dine andre understøttede enheder.
  4. Tryk på den fane, du vil åbne.

På din Mac:

1. Klik på knappen   Faner på værktøjslinjen i Safari. Der vises en liste med åbne faner fra dine andre understøttede enheder nederst i Safari-vinduet.
  2. Klik på den fane, du vil åbne.

Med iCloud-faner vises kun de faner, der er åbne på dine andre understøttede enheder. De faner, der er åbne på den aktuelle enhed, vises ikke.

Hvis du vil fjerne en fane fra listen iCloud-faner, skal du lukke fanen i Safari på den enhed, som delte fanen, eller i vinduet Faner.

Hvis du vil fjerne en fane, der åbner i et andet vindue end det, som du bruger, skal du klikke på X ved siden af fanelisten. I macOS High Sierra skal du gå til Safari > Oversigt > Vis alle faner. Du får derefter vist en oversigt over dine andre enheder eller computere, der synkroniserer Faner. Placer markøren på fanens navn for at få vist et X. Klik på X'et for at fjerne fanen på den eksterne enhed.

En fane fjernes ikke fra listen, selvom du slutter Safari, sætter enheden på vågeblus eller slukker enheden.

Læs mere

• iCloud-bogmærker sørger for, at dine Safari-bogmærker er ens på alle dine Mac-computere og iOS-enheder.
  • I OS X Yosemite eller nyere kan du også bruge Handoff til at flytte Safari-sider mellem dine Mac-computere og iOS-enheder.