Indstilling og brug af iCloud-faner

iCloud holder altid åbne faner i Safari opdateret på din iPhone, iPad, iPod touch og Mac. Det betyder, at du kan gå fra en enhed til en anden og fortsætte der, hvor du slap.

Indstilling af iCloud-faner

Følg disse trin på alle de enheder, hvor du vil dele faner.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger, og tryk derefter på dit navn.

2. Tryk på iCloud.

3. Under Apps, der bruger iCloud, skal du sørge for, at Safari er slået til. Du skal muligvis trykke på Vis alle for at se Safari.

På din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger. I macOS Monterey eller tidligere skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger.

2. Klik på Apple-id, og klik derefter på iCloud.

3. Klik for at slå Safari til.

Åbn en fane eller luk en fane fra en anden enhed

ios-16-iphone-14-pro-safari-icloud-tabs

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn Safari.

2. Tryk på knappen FanerFaner, og tryk derefter på knappen Ny faneknappen Ny fane.

3. Startsiden indeholder som standard et afsnit, der viser de faner, der er åbne på dine andre enheder.

4. Tryk på den fane, som du vil åbne.

5. For at lukke en fane fra en anden Apple-enhed skal du holde nede på linket og derefter vælge Luk.

På din Mac

1. Åbn Safari.

2. Vælg Vis startside i menuen Bogmærker i menulinjen.

3. Startsiden indeholder som standard et afsnit, der viser de faner, der er åbne på dine andre enheder.

4. Tryk på den fane, som du vil åbne.

5. For at lukke en fane på en anden Apple-enhed skal du Ctrl-klikke på fanen og derefter vælge Luk fane.

macos-ventura-macbook-pro-safari-icloud-tabs

Brug fanegrupper

For at holde dine faner organiserede og nemme at finde igen senere kan du organisere dem i fanegrupper. Når du har oprettet en fanegruppe, kan du dele den med andre, der også bruger iCloud, for at samarbejde i Safari.

Læs mere om, hvordan du organiserer dine faner i fanegrupper

Læs mere om, hvordan du deler en fanegruppe og samarbejder i Safari

Hvis du ikke kan indstille eller bruge iCloud-faner

iCloud-faner virker på enheder med iOS 13, iPadOS 13 og macOS Mojave 10.14.4 eller nyere og på enheder med iOS 12 eller tidligere og på macOS Mojave 10.14.3 eller tidligere.