OS X Server: Workgroup Manager medfølger ikke

Læs mere om Workgroup Manager og OS X Server.

Workgroup Manager medfølger ikke i OS X Server. Når du opgraderer til OS X Mountain Lion eller en nyere version, fjerner installeringsprogrammet Workgroup Manager.

Hvis du vil administrere iOS- og OS X-systemer, skal du bruge Profile Manager, der medfølger i OS X Server. Profile Manager indeholder konfigurationsbeskrivelser og Mobile Device Management (MDM) til Mac-computere, der kører OS X Mountain Lion, Lion, og iOS-enheder. Profile Manager gør det muligt at konfigurere og administrere brugerkonti til mail, kalendere, kontakter og chat, håndhæve begrænsninger, politikker for PIN- og adgangskoder, konfigurere systemindstillinger og meget mere.

En ældre version af Workgroup Manager er tilgængelig under Overførsler hos Apple-support.