Porte, der bruges af Profile Manager i macOS Server

Profile Manager bruger bestemte porte til tilmelding og styring af enheder.

Hvis du vil bruge Profile Manager, skal du sørge for, at følgende porte er åbne på dit netværk.

Port
Indgående eller udgående
TCP/UDP

Beskrivelse
2195, 2196 Udgående TCP Bruges af Profile Manager 5.8 eller tidligere til at sende push-meddelelser
2197 Udgående TCP Bruges af Profile Manager 5.9 eller nyere til at sende push-meddelelser
5223 Udgående TCP Bruges til at opretholde en vedvarende forbindelse til APN'er og modtage push-meddelelser
443 Indgående TCP Giver adgang til webgrænsefladen for Profile Manager-administratorer og brugerportaler. Tilmeldingsadgang til Certificate Authority via SCEP macOS Server 5.9 eller nyere.

80

Indgående

TCP

Tilmeldingsadgang til Certificate Authority via SCEP macOS Server 5.3 via macOS Server 5.8
1640 Indgående TCP Tilmeldingsadgang til Certificate Authority via SCEP i versioner af macOS Server før 5.3.