Om sikkerhedsindholdet i Safari 5.1.7

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Safari 5.1.7.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Safari 5.1.7

• WebKit

Fås til: Mac OS X v10.6.8, Mac OS X Server v10.6.8, OS X Lion v10.7.4, OS X Lion Server v10.7.4, Windows 7, Vista, XP SP2 og nyere versioner

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre scripting-angreb på tværs af websteder

Beskrivelse: Der opstod flere problemer med scripting på tværs af websteder i WebKit.

CVE-id

CVE-2011-3046: Sergey Glazunov, der er med i Googles Pwnium-konkurrence

CVE-2011-3056: Sergey Glazunov

• WebKit

Fås til: Mac OS X v10.6.8, Mac OS X Server v10.6.8, OS X Lion v10.7.4, OS X Lion Server v10.7.4, Windows 7, Vista, XP SP2 og nyere versioner

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse i WebKit.

CVE-id

CVE-2012-0672: Adam Barth og Abhishek Arya fra Google Chrome Security Team

• WebKit

Fås til: Mac OS X v10.6.8, Mac OS X Server v10.6.8, OS X Lion v10.7.4, OS X Lion Server v10.7.4, Windows 7, Vista, XP SP2 og nyere versioner

Effekt: Et skadeligt websted kan udfylde formularinputfelter på et andet websted med vilkårlige værdier

Beskrivelse: Der var et problem med sporing ved behandling af formularer i WebKit.

CVE-id

CVE-2012-0676: Andreas Åkre Solberg fra UNINETT AS, Aaron Roots fra Deakin University ITSD, Tyler Goen

Bemærk:
Desuden deaktiveres Adobe Flash Player ved denne opdatering, hvis det er version 10.1.102.64 eller en ældre version, ved at de tilhørende arkiver flyttes til en ny mappe. Som en del af denne opdatering er det muligt at installere en opdateret version af Flash Player fra Adobes websted.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.