OS X: Porte og værter, der anvendes af OS X-gendannelse

Her kan du læse om de porte og værter, der anvendes af OS X-gendannelse.

OS X-gendannelse kræver adgang til bestemte internetservere.

Der skal være forbindelse til internettet, før OS X kan geninstalleres ved hjælp af OS X-gendannelse eller Lion-internetgendannelse. Hvis din computer befinder sig bag en ekstern proxyserver eller firewall, skal netværksadministratoren sikre, at computeren kan oversætte DNS for følgende værter og kontakte dem via port 80 (HTTP) og 443 (HTTPS):

osrecovery.apple.com
oscdn.apple.com

Bemærk: Det enkelte værtsnavn kan oversætte til forskellige IP-adresse, hver gang det bruges.

Yderligere oplysninger

OS X-gendannelse sender oplysninger, som sender oplysninger, der identificerer computerens hardwaremodel, så Apple kan installere det korrekte operativsystem. Der sendes ikke oplysninger, der kan identificere brugeren.