Sikkerhedsindholdet i sikkerhedsopdateringen til fjernelse af den skadelige software Flashback

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i sikkerhedsopdateringen til fjernelse af den skadelige software Flashback.

Sikkerhedsopdateringen til fjernelse af Flashback kan overføres og installeres via indstillingerne for Softwareopdatering eller fra Supportoverførsler.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Sikkerhedsopdatering til fjernelse af Flashback

• Fjernelse af skadelig software

Fås til: Mac OS X v10.5 til v10.5.8

Effekt: Der køres et værktøj til fjernelse af den skadelige software Flashback

Beskrivelse: Med denne opdatering køres et værktøj, som fjerner de mest almindelige varianter af den skadelige software Flashback. Hvis Flashback findes på computeren, vises en dialog med en meddelelse om, at den skadelige software er blevet fjernet. Der er ingen meddelelser til brugeren, hvis softwaren ikke findes på computeren.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.