Om sikkerhedsindholdet i iOS 5.1.1-softwareopdateringen

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet af iOS 5.1.1-softwareopdateringen.

iOS 5.1.1-softwareopdateringen kan overføres og installeres ved hjælp af iTunes.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

iOS 5.1.1-softwareopdatering

• Safari

Fås til iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4s, iPod touch (3. generation) og nyere, iPad, iPad 2

Effekt: Et skadeligt websted kan efterligne adressen i adressefeltet

Beskrivelse: Der var et problem med efterligning af URL-adresser i Safari. Det kan bruges til på et skadeligt websted at viderestille brugeren til en falsk hjemmeside, der ser ud til at være fra et godkendt domæne. Problemet løses ved forbedret håndtering af URL-adresser. Problemet påvirker ikke computere med OS X.

CVE-id

CVE-2012-0674: David Vieira-Kurz fra MajorSecurity (majorsecurity.net)

• WebKit

Fås til iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4s, iPod touch (3. generation) og nyere, iPad, iPad 2

Effekt: Et besøg på et skadeligt udformet websted kan medføre scripting-angreb på tværs af websteder

Beskrivelse: Der opstod flere problemer med scripting på tværs af websteder i WebKit.

CVE-id

CVE-2011-3046: Sergey Glazunov, der er med i Googles Pwnium-konkurrence

CVE-2011-3056: Sergey Glazunov

• WebKit

Fås til iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4s, iPod touch (3. generation) og nyere, iPad, iPad 2

Effekt: Et besøg på et skadeligt udformet websted kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse i WebKit.

CVE-id

CVE-2012-0672: Adam Barth og Abhishek Arya fra Google Chrome Security Team

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.