Oprettelse af en mobildatatjeneste på din iPad med Wi-Fi + Cellular

Hvis du har en iPad med Wi-Fi + Cellular, kan du tilmelde dig et mobildataabonnement. Det hjælper dig med at holde forbindelsen, når du er uden for Wi-Fi-rækkevidde.

Brug af et fysisk SIM-kort fra din operatør

Hvis du indstiller et mobildataabonnement med et fysisk SIM-kort hos din lokale operatør, aktiveres SIM-kortet. Du skal blot åbne SIM-kortholderen og indsætte SIM-kortet fra din operatør. Hvis du har et SIM-kort fra din gamle iPad, som du gerne vil overføre til din nye iPad, skal du fjerne SIM-kortet fra din gamle iPad og indsætte det i SIM-kortholderen på din nye iPad.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til mobildata, skal du gå til Indstillinger > Mobildata og kontrollere, at mobildata er slået til.

Hvis du har brug for hjælp til at overføre dit abonnement, eller hvis du bruger en virksomhedskonto eller en bagudbetalt konto, skal du kontakte din operatør.*

Brug et eSIM

Du kan indstille et mobildataabonnement på nogle iPad-modeller ved hjælp af et eSIM. Hvis du vil indstille et mobildataabonnement ved hjælp af et eSIM på din iPad, skal du bruge aktivering af eSIM via operatør, overføre dit abonnement fra en anden iPad, tilmelde dig et eksisterende iPhone-mobilabonnement, finde et nyt abonnement, bruge en QR-kode eller bruge din operatørs iPad-app.

Læs mere om mobildata på iPad

Find ud af, hvilken iPad-model du har

Brug aktivering af eSIM via operatør

Nogle operatører og serviceudbydere på verdensplan kan bruge aktivering af eSIM via operatør til at tildele et nyt eSIM til din iPad. Hvis der blev tildelt et eSIM til din iPad, da du købte den, skal du tænde din iPad og følge instruktionerne for at aktivere dit eSIM.

Hvis du har kontaktet din operatør for at få et eSIM, efter at du har indstillet din iPad, og operatøren indstiller aktivering af eSIM via operatør:

1. Når notifikationen Operatørens mobilabonnement er klar til at blive installeret vises, skal du trykke på den.

2. I appen Indstillinger skal du trykke på Operatørens mobilabonnement er klar til at blive installeret.

3. Tryk på Fortsæt.

4. Hvis det abonnement, du har aktiveret, erstatter abonnementet på dit fysiske SIM-kort, skal du fjerne dit SIM-kort og derefter genstarte din iPad.

Overfør dit abonnement fra en anden iPad

Nogle operatører understøtter hurtig overførsel af eSIM, som overfører dit SIM-kort fra din gamle iPad til din nye iPad, uden at du skal kontakte din operatør. Hvis du bliver bedt om at overføre dit eSIM under indstillingen, skal du følge vejledningen på skærmen.

Du kan også overføre dit eSIM fra en anden iPad efter indstillingen:

1. Sørg for, at din iPad bruger den seneste version af iOS.

2. Gå til Indstillinger > Mobildata > Overfør iPad-abonnement.

3. Hvis knappen Overfør vises ud for det ønskede nummer, skal du trykke på den.

4. Følg vejledningen på skærmen for at overføre abonnementet. Der går muligvis et par minutter, før aktiveringen er gennemført.

Hvis knappen Overfør ikke vises, eller hvis du ikke kan overføre et abonnement, kan det være nødvendigt at kontakte operatøren.*

Deltag i et eksisterende iPhone-abonnement

Hvis din operatør understøtter det, kan du indstille et mobilabonnement ved at føje din iPad til et eksisterende mobilabonnement fra iPhone.

1. Sørg for, at din iPad bruger den seneste version af iOS.

2. Gå til Indstillinger > Mobildata > Deltag i iPhone-abonnement, og følg derefter vejledningen på skærmen.

Hvis du ikke kan vælge Deltag i iPhone-abonnement, skal du sørge for, at du har aktiveret Wi-Fi på din iPad, og at du er logget ind med det samme Apple‑id på både din iPhone og din iPad.

Find og indstil et nyt abonnement

Nogle udbydere understøtter køb og indstilling af et mobildataabonnement direkte på din iPad. Hvis du vil se en liste over tilgængelige lokale operatører, skal du sørge for, at lokalitetstjenester er slået til. Gå til Indstillinger > Anonymitet & sikkerhed > Lokalitetstjenester, og slå Lokalitetstjenester til.

1. Sørg for, at din iPad bruger den seneste version af iOS.

2. Gå til Indstillinger > Mobildata > Find et nyt abonnement.

3. Vælg en operatør på listen over lokale operatører.

4. Følg vejledningen på skærmen for at indstille og aktivere dit nye mobildataabonnement på din iPad.

Brug en QR-kode

Sådan aktiverer du dit eSIM ved hjælp af en QR-kode, når du indstiller din iPad for første gang:

1. Når du kommer til skærmen Indstil mobildata, skal du trykke på Brug QR-kode.

2. Følg vejledningen på skærmen.

Sådan aktiverer du dit eSIM ved hjælp af en QR-kode, når du har indstillet din iPad:

1. Kontakt din operatør for at få en QR-kode.

2. Åbn appen Kamera, og scan din QR-kode. Når notifikationen Mobilabonnement registreret vises, skal du trykke på den.

3. Hvis du bruger en iPad med iOS 17.4 eller nyere version, og du modtager en QR-kode fra din operatør i en e-mail eller fra operatørens webside, skal du trykke og holde nede på QR-koden og derefter trykke på Tilføj eSIM.

4. Tryk på Fortsæt.

5. Tryk på Tilføj mobilabonnement.

Hvis du bliver bedt om at indtaste en bekræftelseskode for at aktivere dit eSIM, skal du indtaste det tal, som du fik af din operatør.

Andre aktiveringsmetoder til eSIM

Nogle operatører understøtter muligvis andre aktiveringsmetoder til eSIM, som du kan bruge til at indstille et mobilabonnement på din iPad.

Brug et link

Hvis din operatør sender dig et link til at hente og aktivere dit eSIM:

1. På din iPad med iOS 17.4 eller en nyere version skal du trykke på linket.

2. Når notifikationen Aktiver nyt eSIM vises, skal du trykke på Tillad.

3. Tryk på Fortsæt.

Sådan bruger du en app fra operatøren

Hvis din operatør understøtter aktivering af eSIM ved hjælp af en app, skal du hente operatørens app fra App Store og følge instruktionerne på skærmen.

Brug af eSIM med din iPad på det kinesiske fastland

Du kan kun aktivere et mobildataabonnement med eSIM på det kinesiske fastland på iPad (10. generation) Wi-Fi + Cellular, modelnummer A3162. Alle andre iPad Pro-, iPad Air-, iPad- og iPad mini-modeller på det kinesiske fastland samt alle modeller, der er købt uden for det kinesiske fastland, kan ikke installere et eSIM fra operatører på det kinesiske fastland. Kontakt China Unicom for at få flere oplysninger.

Læs mere om brug af eSIM med din iPad på det kinesiske fastland

Ændring af dit abonnement

Du kan skifte eller kontrollere status for dit abonnement ved at gå til Indstillinger > Mobildata. Hvis du opretter et mobildataabonnement hos en operatør, kan det være nødvendigt at kontakte operatøren for at skifte abonnement.

Du kan have flere abonnementer på din iPad, hvis du tilmelder dig flere operatører på din iPad, tilføjer flere eSIM-abonnementer og indsætter et SIM-kort i kortholderen til nano-SIM-kort. Hvis du vil skifte mellem aktive abonnementer, skal du gå til Indstillinger > Mobildata og under Mobilabonnementer trykke på det abonnement, du vil bruge.

Deaktiver dit abonnement

Nogle udbydere giver dig mulighed for at deaktivere dit mobildataabonnement, som enten er forudbetalt eller efterbetalt, på din enhed. Hvis du vil deaktivere et forudbetalt abonnement, som ikke er bundet af en kontrakt, skal du lade være med at forny det ved månedens udgang.

Bagudbetalte abonnementer fornys hver måned. Sådan deaktiverer du et bagudbetalt abonnement:

1. Gå til Indstillinger > Mobildata.

2. Tryk på navnet på din operatør, og vælg ikke at forny abonnementet.

Hvis der vises en meddelelse om, at kontotypen ikke understøttes, eller hvis du har fået et SIM-kort fra din operatør, og knappen Administrer Operatør-konto ikke vises, skal du kontakte operatøren for at høre, hvordan din konto deaktiveres.

Hvis du har en iPad med Apple SIM eller integreret Apple SIM

Fra den 1. oktober 2022 vil Apple SIM-teknologien ikke længere være tilgængelig til aktivering af nye mobildataabonnementer på iPad. Kontakt din operatør for at få oplysninger om, hvordan du aktiverer et mobildataabonnement på iPad.

Hvis du ikke er sikker på, om din iPad bruger Apple SIM-teknologien, skal du finde din iPad-model og klikke på linket med tekniske specifikationer.

* Brugen af din iPad er underlagt politikkerne hos dit mobilselskab, og dette kan have begrænsninger for overførsel af dataabonnementer. Kontakt operatøren for at få flere oplysninger. Hvis du ikke er sikker på, hvilken operatør du skal kontakte, skal du gå til Indstillinger > Operatør på din iPad eller fjerne SIM-kortet og finde operatørens navn eller logo på det.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.