Sådan slås Java-webtilbehøret fra i Safari

Se, hvordan Java-webtilbehøret slås fra i Safari.

Vigtigt! Brug Softwareopdatering, og installer alle tilgængelige opdateringer, indtil meddelelsen "Softwaren er ajour" vises i Softwareopdatering.

Vælg nedenfor din version af Safari for at se den relevante vejledning.

Safari 6.1 og nyere versioner

I Safari 6.1 og nyere versioner kan du slå Java-webtilbehøret til og fra via fanen Sikkerhed i Safari-indstillingerne. Når tilbehøret er installeret, men slået fra på et websted, vises der en meddelelse om det i Safari i stedet for Java-indholdet:

Hvis der vises en meddelelse om manglende tilbehør i stedet for deaktiveret tilbehør, er Java-webtilbehøret ikke installeret.

Safari 6 og ældre versioner

Gør følgende for at slå Java-webtilbehøret fra i Safari 6 og ældre versioner:

1. Vælg Safari > Indstillinger i Safari, eller tryk på Kommando-komma (⌘-,)
  2. Klik på "Sikkerhed".
  3. Fjern markeringen af "Tillad Java".
  4. Luk Safari-indstillingsvinduet.

Marker "Tillad Java" for at slå Java til igen i Safari.

Yderligere oplysninger

• Se denne artikel for at få mere at vide om opdatering af Java-webtilbehøret.
  • Klik på denne henvisning for at få oplysninger om, hvordan Java-webtilbehøret slås fra i Chrome.
  • Klik på denne henvisning for at få oplysninger om, hvordan Java-webtilbehøret slås fra i Firefox.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.