AirPort Express 802.11n (2. generation): Vejledning til porte og stik

Få mere at vide om porte og stik på AirPort Express 802.11n (2. generation).

AirPort Express 802.11n (2. generation) har en række porte og stik med forskellige funktioner.

Navn Beskrivelse
1 Statusindikator Viser status for AirPort Express. Klik her for at få mere at vide om statusindikatoren.
2 Linkindikator Lyser, når der er forbindelse med en anden enhed.
3 Strøm Tilslutning af AirPort Express til en strømkilde.
4 WAN Tilslutning af et DSL- eller kabelmodem eller et eksisterende Ethernet-netværk.
5 LAN Tilslutning af Ethernet-enheder som printere, switche og computere.
6 USB Tilslutning af en USB-printer.
7 Analog og optisk digital lydudgang Tilslutning af AirPort Express til et stereoanlæg eller aktive højttalere.
8 Nulstillingsknap

Nulstil AirPort Express. Klik her for at få mere at vide om nulstilling.

Yderligere oplysninger

Gå til Apples supportwebsted for at få mere at vide om AirPort Express 802.11n (2. generation) og Apple-netværk.