Gendan macOS Server fra en Time Machine-sikkerhedskopi

Læs om, hvordan du gendanner macOS Server fra en lokal Time Machine-sikkerhedskopi.

I macOS Server kan tjenestedata gemmes på en anden enhed end startenheden. Trinnene til at gendanne fra en Time Machine-sikkerhedskopi afhænger af, om dine data blev gemt på startenheden eller en anden enhed end startenheden.

Når du gendanner, skal du gendanne fra en lokal Time Machine-sikkerhedskopi. Hvis du forsøger at gendanne fra en netværksbaseret Time Machine-sikkerhedskopi, er det ikke alle indstillinger, der gendannes korrekt.

Hvis tjenestedataene er på startenheden, er det kun startenheden, der gendannes

1. Sørg for, at Time Machine-sikkerhedskopidrevet er tilsluttet.

2. Start i macOS-gendannelse på en Intel-baserede Mac eller en Mac med Apple Silicon.

3. Vælg Gendan fra Time Machine-sikkerhedskopi, og følg instruktionerne på skærmen for at gendanne enheden.

Hvis du brugte tjenesten Mail før gendannelsen, skal du slå tjenesten Mail fra og til igen i appen Server.

Hvis tjenestedataene er på en anden enhed end startenheden, bliver både startenheden og den anden enhed gendannet

Disse trin gælder, hvis en anden enhed end startenheden gendannes, eller hvis både startenheden og en anden enhed end startenheden skal gendannes i Lion Server v10.7.3 og nyere versioner, herunder macOS Server.

1. Sørg for, at Time Machine-sikkerhedskopidrevet er tilsluttet.

2. Start i macOS-gendannelse på en Intel-baserede Mac eller en Mac med Apple Silicon.

3. Åbn Diskværktøj, og klik derefter på Fortsæt.

4. Hvis dit Time Machine-drev ikke er krypteret, skal du gå til trin 7.

5. Ctrl-klik eller højreklik på Time Machine-enheden, og vælg derefter "Dekrypter".

6. Indtast adgangskoden til enheden, og klik på OK.

7. Opret eller sørg for, at du har en ny tjenestedataenhed, der er stor nok til at kunne opbevare dine tidligere data, og som har samme navn som din tidligere tjenestedataenhed. Hvis dine tjenestedata for eksempel blev gemt på en 500 GB-enhed med navnet "DataHD", skal du sørge for, at du har en ny enhed på mindst 500 GB med navnet "DataHD".

8. Afslut Diskværktøj.

9. Vælg Terminal i menuen Hjælpeprogrammer.

10. Indtast følgende kommando på én linje. UdskiftTime Machine Backup Disk with the name of your Time Machine backup disk, servername with the name of your server, and Startup Volume Name with the name of your previous startup volume.

cd /Volumes/Time Machine Backup Disk/Backups.backupdb/servername/Latest/Startup Volume Name/

11. Indtast følgende kommando på én linje. UdskiftService Data Volume with the name of your original (and future) service data volume.

./usr/bin/tmutil restore -v ../Service Data Volume/* /Volumes/Service Data Volume

12. Slut Terminal.

13. Hvis du også skal gendanne startenheden, skal du vælge "Gendan fra Time Machine" og følge instruktionerne på skærmen.

Læs mere

Time Machine er den indbyggede tjeneste til sikkerhedskopiering til macOS Server. macOS Server inkluderer også processen ServerBackup, som fungerer med Time Machine. ServerBackup udfører daglig sikkerhedskopiering af Open Directory (hvis det er slået til). Disse daglige sikkerhedskopieringer er inkluderet i Time Machine-sikkerhedskopien af Server. ServerBackup bruges også i gendannelsen af servertjenester. Her kører processen under den første start, efter at en server er gendannet, og den gendanner også servertjenester og databaser, efter at serveren er startet.