Adgang til og administration af onlinekurser med iTunes U

Her kan du se, hvordan du får adgang til iTunes U, der er et værktøj til undervisere, der gerne vil oprette og administrere lektioner og opgaver på nettet.

Før du går i gang, skal du kontrollere, at du opfylder disse krav:

• Gyldigt Apple-id (læs mere om Apple-id)
  • Safari 7 eller en nyere version på en Mac
  • Mozilla Firefox 29 eller en nyere version på en Mac eller pc
  • Google Chrome 34 eller en nyere version på en Mac eller pc

Gør følgende for at få adgang til iTunes U:

1. Brug webbrowseren til at gå til iTunes U-portalen.
  2. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et ved at klikke på "Create yours now" på loginsiden.
  3. Når du er logget ind, kan du begynde at oprette kurser.

Mens du opretter, tilpasser og redigerer dit kursus, kan du bruge tilmeldingskoden under knappen Indstillinger på dashboardet til at kopiere en kursushenvisning til en e-mail og derefter sende e-mailen til din iPad, iPhone eller iPod touch. Du kan se en eksempelvisning på kurset og teste det fra en elevs synspunkt, inden du deler kurset med andre. Når du er klar til at sende kurset ud, skal du bruge tilmeldingskoden for at sende en henvisning til kurset til elever og andre brugere.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.