Brug af kalenderabonnementer i iCloud

Kalenderabonnementer er en god måde at holde sig opdateret om ferier, sport, sociale medier og meget mere. Og med iCloud kan du få vist alle dine kalenderabonnementer på tværs af alle dine enheder.

Mac, iPad og iPhone, der viser iCloud-kalender

Kom godt i gang

• Opdater din iPhone, iPad og iPod touch til den nyeste iOS-version, og opdater din Mac til den nyeste macOS-version.

• Kontroller, at du er logget på iCloud med samme Apple-id på alle dine enheder.

• Start med at oprette et kalenderabonnement på din Mac, ellers vises kalenderabonnementet ikke på alle dine enheder. Hvis du opretter kalenderabonnementet på din iOS-enhed, sender iCloud ikke kalenderen til dine andre enheder.

Sådan oprettes et nyt kalenderabonnement i iCloud på din Mac

1. Gå til Kalender, og vælg Arkiv > Nyt kalenderabonnement.

2. Indtast kalenderens webadresse, og klik derefter på Abonner.

3. Navngiv kalenderen, og vælg en farve, så den er nemmere at finde i kalenderen.

4. Vælg iCloud i menuen Lokalitet, og klik på OK.

US Holidays Info setting within iCloud calendar

Sådan føjes dit eksisterende kalenderabonnement til iCloud

Hvis du har et kalenderabonnement på din Mac, som du vil have vist på din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du føje det til iCloud.

1. Åbn Kalender.

2. Klik på knappen Kalendere i øverste venstre hjørne af vinduet for at få vist en liste over kalendere.

3. Vælg abonnementskalenderen på listen.

iCloud calendar with subscribed calendar selected
  4. Gå til menulinjen, og vælg Rediger > Vis Info.

5. Vælg iCloud i menuen Lokalitet, og klik på OK.

Kalenderabonnementet vises ikke

Sådan afmeldes et kalenderabonnement

• På macOS: Åbn Kalender. Højreklik på den kalender, som du vil afmelde*, og vælg Afmeld abonnement.

• På iOS: Åbn Kalender. Tryk på Kalendere > knappen InfoDer er ikke angivet et alternativt til billedet > Slet kalender.

* Du kan ikke afmelde abonnementet på den amerikanske mærkedagskalender.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.