Sådan bruges iPhoto Library Upgrader

Du kan bruge værktøjet iPhoto Library Upgrader til at sikre, at biblioteket virker sammen med den aktuelle version af iPhoto eller Fotos til OS X.

Når du åbner et bibliotek, der er oprettet med en ældre version af iPhoto, kan du få vist meddelelsen "Biblioteksversion for gammel. Opgrader dit bibliotek [iPhoto-bibliotek] med det gratis iPhoto Library Upgrader, som fås fra Apple".

iPhoto Library Upgrader klargør biblioteker fra iPhoto '08 (v7.x) og ældre versioner, så du kan bruge dem sammen med den aktuelle version af iPhoto eller Fotos til OS X. Hvis biblioteket blev oprettet med iPhoto '09 (v8.x) eller en nyere version, er det ikke nødvendigt at bruge værktøjet.

Sådan bruges værktøjet iPhoto Library Upgrader

1. Hent og installer værktøjet. Klik på OK, når der er et grønt flueben over "Installeringen lykkedes".
  2. I Finder: Klik på menuen Gå, og vælg Hjælpeprogrammer.
  3. Åbn iPhoto Library Upgrader i mappen Hjælpeprogrammer.
  4. Hvis det viste bibliotek i vinduet ikke er det, du vil opgradere, skal du klikke på Vælg bibliotek og vælge det ønskede iPhoto-bibliotek.
  5. Klik på Fortsæt for at opgradere biblioteket.
  6. Når meddelelsen "Biblioteket kan nu opgraderes til den aktuelle version af iPhoto. Vil du starte iPhoto?" vises, skal du klikke på Slut.

Du kan nu bruge det opgraderede bibliotek i iPhoto '11 (v9.x) og nyere versioner, eller du kan overføre biblioteket til Fotos til OS X, hvis der er OS X Yosemite v10.10.3 eller en nyere version på computeren.