Brug af iPhoto Library Upgrader-værktøjet

Du kan bruge iPhoto Library Upgrader-værktøjet til at klargøre dit bibliotek til at fungere med den aktuelle version af iPhoto eller Fotos til OS X.

Når du åbner et bibliotek, der er oprettet af en tidligere version af iPhoto, får du muligvis vist meddelelsen "Biblioteksversionen er for gammel. Opgrader dit bibliotek "iPhoto Library" ved hjælp af den gratis iPhoto Library Upgrader, der er tilgængelig fra Apple."

iPhoto Library Upgrader klargør biblioteker fra iPhoto '08 (v7.x) eller tidligere versioner, så du kan bruge dem med den aktuelle version af iPhoto eller Fotos til OS X. Hvis dit bibliotek blev oprettet af iPhoto '09 (v8.x) eller nyere versioner, behøver du ikke at bruge dette værktøj.

Brug af iPhoto Library Upgrader-værktøjet

1. Download og installer værktøjet. Når du ser et grønt flueben over meddelelsen "Installationen lykkedes", skal du klikke på Luk.

2. Vælg menuen Gå i Finder, og vælg derefter Hjælpeprogrammer.

3. Åbn iPhoto Library Upgrader i mappen Hjælpeprogrammer.

4. Hvis det bibliotek, der vises i vinduet, ikke er det, du vil opgradere, skal du klikke på Vælg bibliotek og vælge det korrekte iPhoto-bibliotek.

5. Klik på Fortsæt for at opgradere dit bibliotek.

6. Når du ser meddelelsen "Dit bibliotek kan nu opgraderes af den aktuelle version af iPhoto. Vil du starte iPhoto?", skal du klikke på Slut.

Du kan nu bruge det opgraderede bibliotek i iPhoto '11 (v9.x) eller nyere versioner, eller du kan overføre dit bibliotek til Fotos til OS X, hvis du kører OS X Yosemite v10.10.3 eller nyere versioner.