Om sikkerhedsindholdet i firmware 7.6 til AirPort Time Capsule og AirPort-baser (802.11n)

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i firmware 7.6 til AirPort Time Capsule og AirPort-baser (802.11n).

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Firmware 7.6 til AirPort Time Capsule og AirPort-baser (802.11n)

• Fås til: AirPort Extreme-base med 802.11n, AirPort Express-base med 802.11n, AirPort Time Capsule

Effekt: En hacker med en privilegeret netværksposition kan muligvis forårsage kørsel af vilkårlig kode via skadelige DHCP-svar

Beskrivelse: dhclient har gjort det muligt for hackere at udføre vilkårlige kommandoer via shell-metategn i et værtsnavn fra en DHCP-besked. Problemet er løst ved at fjerne shell-metategn i dhclient-script.

CVE-id

CVE-2011-0997: Sebastian Krahmer og Marius Tomaschewski fra SUSE Security Team i samarbejde med ISC

Bemærkning om installering af firmwareversion 7.6

Firmwareversion 7.6 installeres på AirPort Time Capsule og AirPort-baser med 802.11n via AirPort-værktøj, der følger med enheden.

Det anbefales at installere AirPort-værktøj 5.5.3 eller en nyere version, inden der opdateres til firmwareversion 7.6.

AirPort-værktøj 5.5.3 eller en nyere version kan hentes via Apples side med supportoverførsler: http://support.apple.com/da_DK/downloads/

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.