Om sikkerhedsindholdet i firmware 7.6 til AirPort Time Capsule og AirPort-baser (802.11n)

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i firmware 7.6 til AirPort Time Capsule og AirPort-baser (802.11n).

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Firmware 7.6 til AirPort Time Capsule og AirPort-baser (802.11n)

• Fås til: AirPort Extreme-base med 802.11n, AirPort Express-base med 802.11n, AirPort Time Capsule

Effekt: En hacker med en privilegeret netværksposition kan muligvis forårsage kørsel af vilkårlig kode via skadelige DHCP-svar

Beskrivelse: dhclient har gjort det muligt for hackere at udføre vilkårlige kommandoer via shell-metategn i et værtsnavn fra en DHCP-besked. Problemet er løst ved at fjerne shell-metategn i dhclient-script.

CVE-id

CVE-2011-0997: Sebastian Krahmer og Marius Tomaschewski fra SUSE Security Team i samarbejde med ISC

Bemærkning om installering af firmwareversion 7.6

Firmwareversion 7.6 installeres på AirPort Time Capsule og AirPort-baser med 802.11n via AirPort-værktøj, der følger med enheden.

Det anbefales at installere AirPort-værktøj 5.5.3 eller en nyere version, inden der opdateres til firmwareversion 7.6.

AirPort-værktøj 5.5.3 eller en nyere version kan hentes via Apples side med supportoverførsler: http://support.apple.com/da_DK/downloads/

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.