Hold din Kalender opdateret med iCloud

Med iCloud kan du have dine kontakter i lommen, på dit håndled og på computeren. Når du tilføjer en aftale, sletter en begivenhed eller opdaterer et møde, foretager iCloud ændringerne overalt.

Kalender viser automatisk alle konti, som du er logget ind på med dit Apple-id. Du kan også tilføje kalendere eller kalenderabonnementer fra din e-mailkonto eller fra sociale medier osv., hvorefter de holdes opdaterede på alle dine enheder. iCloud hjælper dig med at holde styr på begivenheder og aftaler, så du er lige netop dér, hvor du skal være – til tiden.

Kom godt i gang

Sådan indstiller du en standardkalender

Når du opretter en ny begivenhed, føjer iCloud den til din standardkalender. Indstillingen af aftaler bliver nemmere, når standardkalenderen er den kalender, som du bruger mest – sandsynligvis din privat- eller arbejdskalender. Du kan ændre din standardkalender fra din enhed eller på iCloud.com.

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå til Indstillinger > Kalender.
  2. Tryk på Standardkalender.
  3. Vælg den kalender, der skal bruges som standard.

På din Mac:

1. Åbn Kalender (eller iCal).
  2. Klik på Kalender på menulinjen, og vælg Indstillinger.
  3. Gå til fanen Generelt, og vælg den kalender, der skal bruges i menuen Standardkalender.

På iCloud.com:

1. Gå til Kalender >  > Indstillinger.
  2. Vælg den ønskede kalender i menuen Standarder.
  3. Klik på Arkivér.

Administrer dine begivenheder

Det er nemt at bruge Kalender, uanset om du administrerer din kalender fra din Mac eller indstiller aftaler på farten. Alle ændringer vises omgående på alle dine Apple-enheder.

Sådan tilføjes en begivenhed

1. Åbn Kalender.
  2. Vælg begivenhedens dato.
  3. Tryk  og angiv oplysninger for aftalen.

Sådan ændres en begivenhed

1. Åbn Kalender.
  2. Vælg den begivenhed, der skal ændres.
  3. Tryk på Rediger.

Sådan slettes en begivenhed

1. Åbn Kalender.
  2. Vælg den begivenhed, der skal slettes.
  3. Tryk på Slet begivenhed.

Du kan kun slette de begivenheder, som du selv har oprettet. Hvis du har en begivenhed i din Kalender, som en anden har inviteret dig til, skal du trykke på Afvis for at fjerne begivenheden. Hvis du vil fjerne en begivenhed på en kalender, som du abonnerer på, skal du muligvis gå til kilden for abonnementet – f.eks. afvise en begivenhed på Facebook – før den kan slettes fra din iCloud-kalender.

Del kalendere med familien

iCloud gør det nemt at holde styr på familiens aktiviteter. Når du indstiller Familiedeling, oprettes en familiekalender, som alle kan se og føje aftaler til, og de kan også få en advarsel, når noget ændres. Når familiemedlemmerne bliver en del af gruppen, vises familiekalenderen med det samme på familiens enheder.

Hvis du ikke ønsker at dele en familiekalender, kan du ophæve abonnementet direkte fra din enhed eller på iCloud.com, men du er fortsat en del af Familiedeling.

Sådan ændres din tidszone

Enheden opdaterer automatisk din Kalender og dine aftaler til din aktuelle tidszone. Dette betyder, at hvis du rejser fra San Francisco til New York, aktiveres din kl. 13.00-alarm nu kl. 16.00. Hvis du ikke ønsker at tidszonen opdateres automatisk, skal du ændre indstillingerne for Kalender på din enhed.

På din iPhone, iPad og iPod touch:

1. Gå til Indstillinger > Kalender.
  2. Tryk på Tilsidesættelse af tidszone.
  3. Skub for at slå Tilsidesættelse af tidszone til.
  4. Tryk på Tidszone, og søg efter den ønskede tidszone.

På din Mac:

1. Åbn programmet Kalender.
  2. Klik på Kalender på menulinjen, og vælg Indstillinger.
  3. Gå til fanen Avanceret.
  4. Slå understøttelse af tidszoner til.