Brug af emoji-tegn på iPhone, iPad og iPod touch

Med blot et tryk med fingeren kan du gøre ordene levende med emoji-tegn.

tilføj en emoji

Tilføj et emoji-tegn

Find emoji-tastaturet i enhver app, der bruger standardtastaturet, f.eks. Mail eller Beskeder. Sådan tilføjer du et emoji-tegn:

1. Tryk på tekstfeltet, og tryk derefter på smileysymbolet eller globussymbolet
  2. Brug de grå symboler nederst på tastaturet til at skifte emoji-temaer, eller skub mod venstre eller højre for at se mere. Tryk på ursymbolet for at se emoji-tegn, som du har brugt for nyligt.
  3. Du kan ændre hudfarven på visse emoji-tegn ved at trykke på et emoji-tegn og holde den nede.
  4. Tryk på et emoji-tegn for at føje det til tekstfeltet.

erstat ord med emoji

Tryk for at erstatte ord med emoji

Appen Beskeder viser dig ord, som du kan erstatte med et emoji

1. Åbn Beskeder, og tryk på Skriv besked for at starte en ny besked eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Skriv din besked, og tryk på smileysymbolet eller globussymbolet på tastaturet.
  3. Vent på, at ordene bliver orange.
  4. Tryk på et orange ord for at erstatte det med et emoji-tegn. Hvis der er mere end ét emoji-tegn, du kan bruge, vises valgmulighederne i feltet Hurtigt svar.
  5. Tryk på knappen Send for at sende.

Hvis du vil erstatte en emoji med det oprindelige ord, skal du blot trykke på det.

brug forudsagt emoji

Brug forudsagt emoji

Med tekstforudsigelse kan du skrive og afslutte hele sætninger med nogle få tryk. Mens du indtaster, får du valgmuligheder for både ord og sætninger, som du måske efterfølgende vil skrive vurderet ud fra dine tidligere samtaler og din skrivestil. Der vises også forslag til emoji, som du måske vil bruge. Hvis du vil bruge et forudsagt emoji, skal du skrive beskeden og se efter emoji-tegnet i feltet for tekstforudsigelse for at erstatte ordet eller tilføje et emoji.

Hvis du vil slå tekstforudsigelse fra, skal du trykke på smileysymbolet eller globussymbolet og holde det inde, trykke på Tastaturindstillinger og slå Tekstforudsigelse fra.

Vises emoji-tastaturet ikke?

Hvis emoji-tastaturet ikke vises, skal du kontrollere, om det er slået til.

1. Gå til Indstillinger > Generelt, og tryk på Tastatur.
  2. Tryk på Tastaturer, og tryk derefter på Tilføj nyt tastatur.
  3. Tryk på emoji-tegn.

Læs mere

Læs, hvordan du bruger animoji, der efterligner dine ansigtsudtryk, eller opretter en memoji, der passer til din personlighed eller dit humør – alt sammen fra appen Beskeder.