Om sikkerhedsindholdet i iOS 4.2.10-softwareopdatering til iPhone

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iOS 4.2.10.

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iOS 4.2.10, som kan hentes og installeres ved hjælp af iTunes.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

iOS 4.2.10-softwareopdatering til iPhone

• Datasikkerhed

Tilgængelig til: iOS 4.2.5 - 4.2.9 til iPhone 4 (CDMA)

Effekt: En hacker med rettigheder på netværket kan opfange eller ændre data i sessioner, der er beskyttet af SSL/TLS.

Beskrivelse: Der var et problem med godkendelse af certifikatkæder i håndteringen af X.509-certifikater. En hacker med rettigheder på netværket kan opfange eller ændre data i sessioner under beskyttelse af SSL/TLS. Der er desuden risiko for andre angreb, som involverer godkendelse af X.509-certifikater. Dette problem løses ved forbedret godkendelse af X.509-certifikatkæder.

CVE-id

CVE-2011-0228: Gregor Kopf fra Recurity Labs på vegne af BSI og Paul Kehrer fra Trustwaves SpiderLabs

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.