Om sikkerhedsindholdet i iOS 4.2.9-softwareopdatering til iPhone

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iOS 4.2.9-softwareopdateringen til iPhone.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan læse om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen "Apple-sikkerhedsopdateringer".

iOS 4.2.9-softwareopdatering til iPhone

• CoreGraphics

Gælder for: iOS 4.2.5 - 4.2.8 til iPhone 4 (CDMA-model)

Effekt: Visning af et skadeligt PDF-arkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der er et bufferoverløb i FreeTypes håndtering af TrueType-skrifter. Visning af et skadeligt PDF-arkiv kan medføre uventet programlukning eller muliggøre kørsel af vilkårlig kode.

CVE-id

CVE-2010-3855

• CoreGraphics

Gælder for: iOS 4.2.5 - 4.2.8 til iPhone 4 (CDMA-model)

Effekt: Visning af et skadeligt PDF-arkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der er et signeringsproblem i FreeTypes håndtering af Type 1-skrifter. Visning af et skadeligt PDF-arkiv kan medføre pludselig programlukning eller muliggøre kørsel af vilkårlig kode.

CVE-id

CVE-2011-0226: comex

• IOMobileFrameBuffer

Gælder for: iOS 4.2.5 - 4.2.8 til iPhone 4 (CDMA-model)

Effekt: Skadelig kode, der udgiver sig for at være brugeren, kan opnå systemrettigheder

Beskrivelse: Der er et problem med ugyldig konvertering ved brug af IOMobileFrameBuffer-primitiver, der kan tillade skadelig software at køre som brugeren og opnå systemrettigheder.

CVE-id

CVE-2011-0227: comex

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.