Active Directory-værktøjer til styring af gruppemedlemskaber

OS X indeholder "Redigeringsværktøj til bibliotek", som gør det muligt at få vist og ændre attributter i et eksternt bibliotek. Værktøjet kan dog ikke bruges tl at redigere gruppemedlemskaber for brugerne af Active Directory.

Hvis du vil ændre gruppemedlemskaber for Active Directory-brugere, kan du bruge særlige værktøjer til Active Directory.

Et af værktøjerne er Microsofts MMC-snap-in "Active Directory Users and Computers", som du kan læse mere om på denne Microsoft-side.

Kommandolinjeværktøjerne dscl og dseditgroup kan bruges til at få vist Active Directory-gruppemedlemskaber, men ikke til at ændre dem.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.