OS X Lion: Sådan fjerner du Mac App Store-programmer, der vises i Launchpad

Launchpad gør det nemt at fjerne programmer, som er købt i Mac App Store.

Launchpad viser som standard alle de programmer, der er installeret på din Mac.

Sådan fjerner du Mac App Store-programmer, der vises i Launchpad

Log ind med en administratorkonto, og følg denne fremgangsmåde:

1. Start Launchpad.
  2. Klik på et symbol, og marker det, indtil alle symbolerne begynder at ryste.
  3. Klik på knappen "x" i øverste venstre hjørne af symbolet for det Mac App Store-program, som du vil slette.
    • Bemærk: Hvis knappen "x" ikke vises, er programmet enten ikke fra Mac App Store, eller du er logget på som en almindelig bruger.
  4. Klik på "Slet" i bekræftelsesdialogen for at slette programmet.

Tip! Hvis du vil geninstallere et slettet program, skal du åbne Mac App Store, klikke på symbolet Køb, og herefter klikke på knappen "Installer" for programmet.