Om Sikkerhedsopdatering 2011-003

I dette dokument beskrives Sikkerhedsopdatering 2011-003.

I dette dokument beskrives Sikkerhedsopdatering 2011-003, som kan overføres og installeres via Softwareopdatering eller siden med Apple-supportoverførsler.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple Produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple Produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan læse om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen "Apple-sikkerhedsopdateringer".

Sikkerhedsopdatering 2011-003

• Arkivkarantæne

Fås til: Mac OS X v10.6.7, Mac OS X Server v10.6.7

Effekt: Definition tilføjet

Beskrivelse: Definition af OSX.MacDefender er føjet til søgningen efter skadelig software i arkivkarantæne. Du kan finde flere oplysninger om arkivkarantæne i denne vidensbaseartikel: http://support.apple.com/kb/HT3662?viewlocale=da_DK

• Arkivkarantæne

Fås til: Mac OS X v10.6.7, Mac OS X Server v10.6.7

Effekt: Opdaterer automatisk de registrerede definitioner af skadelig software

Beskrivelse: Systemet søger dagligt efter opdateringer til arkivkarantænelisten med definitioner af skadelig software. Du kan fravælge denne indstilling ved at fjerne markeringen fra afkrydsningsfeltet "Opdater automatisk listen med sikker overførsel" i Sikkerhedsindstillinger. Du kan se flere oplysninger i denne vidensbaseartikel: http://support.apple.com/kb/HT4651?viewlocale=da_DK

• Fjernelse af skadelig software

Fås til: Mac OS X v10.6.7, Mac OS X Server v10.6.7

Effekt: Fjerner den skadelige software MacDefender, hvis den findes på computeren

Beskrivelse: Installeringsprocessen for denne opdatering søger efter og fjerner registrerede varianter af den skadelige software MacDefender. Hvis en kendt variant blev registreret og fjernet, underrettes brugeren via en meddelelse, efter at opdateringen er blevet installeret. Du kan se flere oplysninger i denne vidensbaseartikel: http://support.apple.com/kb/HT4651?viewlocale=da_DK

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.