Konverter Pages-, Numbers- eller Keynote-arkiver til Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PDF m.m.

Du kan også konvertere Word-, Excel- eller PowerPoint-arkiver til Pages-, Numbers- eller Keynote-arkiver.

Konverter Pages-, Numbers- og Keynote-arkiver

Hvis du vil åbne et Pages-, Numbers- eller Keynote-arkiv i Word, Excel eller PowerPoint, skal du først konvertere arkivet i den relevante iWork-app. Du kan konvertere arkiver på iPhone, iPad eller Mac eller online på iCloud.com. Når du konverterer et arkiv, opretter du en kopi i det nye format. Originalarkivet ændres ikke.

Konverter et Pages-, Numbers- eller Keynote-arkiv på iPhone, iPad eller Mac

1. Når arkivet er åbent, skal du trykke eller klikke på knappen Delknappen Del på værktøjslinjen og derefter trykke eller klikke på Eksporter og send.

2. Vælg et format til dit dokument:

• Hvis du vil konvertere et Pages-dokument til Word, skal du vælge Word.

• Hvis du vil konvertere et Numbers-regneark til Excel, skal du vælge Excel.

• Hvis du vil konvertere en Keynote-præsentation til PowerPoint, skal du vælge PowerPoint.

• Du kan også konvertere til PDF og en række andre arkivformater afhængigt af den iWork-app, du bruger.

3. Sådan gemmer du det konverterede arkiv på din enhed eller på iCloud Drive:

• På iPhone eller iPad: Tryk på Gem i Arkiver, og vælg derefter en placering.

• På Mac: Klik på Gem, og vælg derefter en placering.

4. Sådan deler du det konverterede arkiv:

• På iPhone eller iPad: Vælg, hvordan du vil sende arkivet, f.eks. med Mail eller Beskeder, og send derefter arkivet.

• På Mac: Klik på Send en kopi, vælg, hvordan du vil sende arkivet, og send derefter arkivet.

Konverter et Pages-, Numbers- eller Keynote-arkiv online på iCloud.com

Med Pages, Numbers og Keynote til iCloud kan du åbne, redigere og dele dine arkiver fra en understøttet browser på en Mac eller pc.

1. Log ind på iCloud.com med dit Apple-id. Hvis du ikke har en Apple-enhed, kan du læse mere om, hvordan du opretter et Apple-id.

2. Dobbeltklik på Pages, Numbers eller Keynote.

3. I dokument-, regnearks- eller præsentationsadministration skal du klikke på knappen Mereknappen Mere på det arkiv, du vil konvertere, og derefter vælge Download en kopi. Hvis arkivet er åbent, skal du klikke på knappen Mereknappen Mere på værktøjslinjen og derefter vælge Download en kopi.

4. Vælg et format til dokumentet. Det konverterede arkiv downloades til din browsers standardplacering til overførte arkiver.

Konverter Word-, Excel- eller PowerPoint-arkiver til Pages-, Numbers- eller Keynote-arkiver

Du kan konvertere arkiver på iPhone, iPad eller Mac eller online på iCloud.com. Det oprindelige arkiv forbliver intakt, når du har konverteret det.

Konverter et Word-, Excel- eller PowerPoint-arkiv til et Pages-, Numbers- eller Keynote-arkiv på iPhone eller iPad

1. Åbn den iWork-app, du vil konvertere arkivet til. Hvis du f.eks. vil konvertere et Word-dokument til et Pages-dokument, skal du åbne appen Pages.

2. Find det arkiv, du vil konvertere, i dokument-, regnearks- eller præsentationsadministration, og tryk derefter på arkivet. Hvis du ikke kan se dokumentadministrationen, skal du trykke på knappen Tilbage og derefter trykke på det arkiv, du vil åbne.

Hvis et arkiv er nedtonet, er det ikke i et kompatibelt format, og du kan ikke åbne det. Du kan prøve at åbne arkivet i en anden iWork-app.

Konverter et Word-, Excel- eller PowerPoint-arkiv til et Pages-, Numbers- eller Keynote-arkiv på Mac

Du kan konvertere et Word-, Excel- eller PowerPoint-arkiv til et Pages-, Numbers- eller Keynote-arkiv fra Finder eller fra den relevante app:

• I Finder skal du Ctrl-klikke på arkivet, vælge Åbn med, og derefter vælge Pages, Numbers eller Keynote.

• Vælg Arkiv > Åbn i appen Pages, Numbers eller Keynote, vælg arkivet, og klik derefter på Åbn. Hvis et arkiv er udtonet, har det ikke et kompatibelt format.

Når arkivet åbnes, får du muligvis en besked om, at der mangler skrifter, eller at arkivet ser anderledes ud på andre måder. Du ser muligvis også advarsler, når du åbner dokumenter, der er oprettet i ældre versioner af appen.

Konverter et Word-, Excel- eller PowerPoint-arkiv i Pages, Numbers eller Keynote til iCloud

1. Log ind på iCloud.com med dit Apple-id. Hvis du ikke har en Apple-enhed, kan du læse mere om, hvordan du opretter et Apple-id.

2. Vælg den iWork-app, du vil åbne.

3. Træk det arkiv, du vil åbne, til dokument-, regnearks- eller præsentationsadministratoren i browseren. Du kan også klikke på knappen Overførknappen Overfør, vælge arkivet og derefter klikke på Overfør.

4. Klik to gange på arkivet.

Se kompatible arkivformater

Pages, Numbers og Keynote er kompatible med en lang række arkivtyper.

Understøttede arkivformater i Pages

Du kan konvertere Pages-dokumenter til følgende arkivtyper:

• Microsoft Word: Office Open XML (DOCX)1

• PDF

• EPUB (på iPhone, iPad og Mac)

• Rich Text Format (RTF/RTFD) (på iPhone, iPad og Mac)

• Almindelige tekstarkiver (TXT) (på iPhone, iPad og Mac)

• Pages ’09 (kun på Mac)2

• Billede (JPEG, PNG eller TIFF)

Følgende arkivtyper kan åbnes i Pages på iPhone, iPad og Mac og online på iCloud.com:

• Alle Pages-versioner

• Microsoft Word: Office Open XML (DOCX)

• Rich Text Format (RTF/RTFD)

• Almindelige tekstarkiver (TXT)

Understøttede arkivformater i Numbers

Du kan konvertere Numbers-regneark til følgende arkivtyper:

• Microsoft Excel Office Open XML (XLSX)1

• PDF

• Kommaseparerede værdier (CSV)

• Tabulatorseparerede værdier (TSV) (på iPhone, iPad og Mac)

• Numbers ’09 (kun Mac)

Følgende arkivtyper kan åbnes med Numbers på iPhone, iPad og Mac og online på iCloud.com:

• Alle versioner af Numbers

• Microsoft Excel Office Open XML (XLSX)

• Kommaseparerede værdier (CSV)

• Tabulatoradskilte tekstarkiver eller tekstarkiver med fast bredde

Understøttede arkivformater i Keynote

Du kan konvertere Keynote-præsentationer til følgende arkivtyper:

• Microsoft PowerPoint Office Open XML (PPTX)1

• PDF

• Billede (JPEG, PNG eller TIFF) (på iPhone, iPad og Mac)

• Animeret GIF (på iPhone, iPad og Mac)

• Film (MOV) (på iPhone, iPad og Mac), i Apple ProRes- eller HEVC-format

• Film (M4V) (kun på Mac), i H.264-format

• Keynote '09 (kun på Mac)

• HTML (kun på Mac)

Følgende arkivtyper kan åbnes i Keynote på iPhone, iPad og Mac og online på iCloud.com:

• Alle Keynote-versioner

• Microsoft PowerPoint: Office Open XML (PPTX)

1. Hvis du har brug for at eksportere ældre Microsoft Office-arkivformater som DOC, XLS eller PPT, kan du eksportere til det aktuelle XML-format i stedet og derefter åbne arkivet i den tilsvarende Office-app for at eksportere til det ældre format.

2. Hvis du konverterer et Pages-dokument til et dokument, der er kompatibelt med Pages ’09, kan du læse mere om ændringerne, når du eksporterer til iWork ’09.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.