Sådan konverterer du Pages-dokumenter til PDF, Microsoft Word m.m.

Du kan også åbne Microsoft Word-dokumenter og andre arkivtyper i Pages på en iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller online på iCloud.com.

Sådan konverterer og åbner du dokumenter i Pages til iOS

Du kan arbejde med forskellige arkivformater i Pages på din iPhone, iPad eller iPod touch. Se, hvilke formater der er kompatible med Pages til iOS.

Sådan konverterer du et Pages-dokument i Pages til iOS

1. Åbn dokumentet, og tryk på knappen Mere.
  2. Tryk på Eksporter.
  3. Vælg et format til dit dokument.
  4. Vælg, hvordan du vil sende dokumentet, f.eks. med Mail eller Beskeder.

Sådan åbner du et arkiv i Pages til iOS

Du åbner et arkiv, f.eks. et Microsoft Word-dokument, i Pages til iOS ved at trykke på arkivet i dokumentadministrationen. Hvis du ikke kan se dokumentadministrationen, trykker du på Dokumenter (på en iPad) eller på knappen Dokumenter (på en iPhone eller iPod touch) og trykker derefter på det arkiv, du vil åbne. Hvis et arkiv er udtonet, har det ikke et kompatibelt format.

Du kan også åbne et arkiv i Pages fra en anden app som appen Arkiver eller fra en e-mail:

1. Åbn den anden app, og vælg dokumentet eller bilaget.
  2. Tryk på knappen Del.
  3. Tryk på Kopier til Pages. Originalarkivet ændres ikke.

Når arkivet åbnes, vises der muligvis en besked om, at dokumentet vil se anderledes ud. Pages giver dig f.eks. besked, hvis der mangler skrifter. Tryk på OK for at åbne dokumentet i Pages.

Sådan konverterer og åbner du dokumenter i Pages til Mac

Du kan arbejde med forskellige arkivformater i Pages til Mac. Se, hvilke formater der er kompatible med Pages til Mac.

Sådan konverterer du et Pages-dokument i Pages til Mac

1. Åbn det Pages-dokument, du vil konvertere.
  2. Vælg Arkiv > Eksporter til, og vælg derefter formatet.
  3. I det vindue, der vises, kan du vælge et andet format eller indstille flere muligheder. Du kan f.eks. vælge, at der skal bruges en adgangskode til at åbne et eksporteret PDF-arkiv, ændre et eksporteret PDF-arkivs billedkvalitet eller vælge formatet til det eksporterede Word-dokument.
  4. Klik på Næste.
  5. Skriv et navn på arkivet, og vælg en placering til det.
  6. Klik på Eksporter.

Du kan sende et arkiv i et bestemt format via Mail, Beskeder, AirDrop eller Noter ved at vælge Del > Send en kopi, vælge, hvordan du vil sende dokumentet, og derefter vælge et format.

Sådan åbner du et arkiv i Pages til Mac

Ctrl-klik på arkivet i Finder, og vælg Åbn med > Pages. Hvis Pages er det eneste tekstbehandlingsprogram på din Mac, kan du bare dobbeltklikke på arkivet.

Vælg Arkiv > Åbn i programmet Pages til Mac, vælg arkivet, og klik derefter på Åbn. Hvis et arkiv er udtonet, har det ikke et kompatibelt format.

Når arkivet åbnes, vises der muligvis en besked om, at dokumentet vil se anderledes ud. Pages giver dig f.eks. besked, hvis der mangler skrifter. Du ser muligvis også advarsler, når du åbner dokumenter, der er oprettet i ældre versioner af Pages.

Sådan åbner og konverterer du dokumenter i Pages til iCloud

Med Pages til iCloud kan du åbne, redigere og dele dine arkiver fra en understøttet browser på en Mac eller pc. Se, hvilke formater der er kompatible med Pages til iCloud.

Sådan konverterer du et Pages-dokument i Pages til iCloud

1. Log ind på iCloud.com med dit Apple-id.
  2. Klik på Pages.
  3. Klik på knappen Mere ved det arkiv i dokumentadministrationen, du vil konvertere, og vælg Hent en kopi. Hvis dokumentet er åbent, skal du klikke på knappen Værktøjer på værktøjslinjen og vælge Hent en kopi.
  4. Vælg et format til dokumentet. Arkivet hentes og lægges på den placering, hvor browseren anbringer overførsler.

Sådan åbner du et arkiv i Pages til iCloud

1. Log ind på iCloud.com med dit Apple-id.
  2. Klik på Pages.
  3. Træk det arkiv, du vil overføre, til Pages-dokumentadministrationen i browseren. Eller klik på , vælg arkivet, og klik derefter på Vælg.
  4. Dobbeltklik på arkivet i dokumentadministrationen.

Se kompatible arkivformater

Formater, du kan åbne i Pages

Du kan åbne disse arkivformater i Pages til iOS, Pages til Mac og Pages til iCloud:

• Alle Pages-versioner
  • Microsoft Word: Office Open XML (.docx) og Office 97 og nyere versioner (.doc)
  • Rich Text Format (.rtf/.rtfd)
  • Almindelige tekstarkiver (.txt)

Formater, du kan konvertere Pages-dokumenter til

Pages til iOS:

• Microsoft Word: Office Open XML (.docx)
  • Rich Text Format (.rtf/.rtfd)
  • PDF
  • ePub

Pages til Mac:

• Microsoft Word: Office Open XML (.docx) og Office 97 og nyere versioner (.doc)
  • Rich Text Format (.rtf/.rtfd)
  • Almindelige tekstarkiver (.txt)
  • PDF
  • ePub
  • Pages ‘09

Pages til iCloud:

• Microsoft Word: Office Open XML (.docx)
  • PDF
  • ePub

Læs mere

• Pages til iOS, Pages til Mac og Pages til iCloud bruger samme arkivformat. Hvis du opretter eller redigerer et dokument i Pages på en platform, kan du åbne det i Pages på de andre platforme.
  • Du kan opdatere til aktuelle versioner af Pages på en iPhone, iPad eller iPod touch i App Store. Hvis du vil opdatere Pages på din Mac, kan du bruge appen App Store på din Mac.
  • Hvis du konverterer et Pages-dokument til et dokument, der er kompatibelt med Pages ’09, kan du læse mere om ændringerne, når du eksporterer til iWork ’09.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.