Konvertering af Keynote-præsentationer til PDF, Microsoft PowerPoint m.m.

Hvis du vil åbne Keynote-præsentationer i andre apps, skal du først konvertere dem i Keynote-appen. Du kan også åbne Microsoft PowerPoint-præsentationer og andre arkivtyper i Keynote.

Du kan konvertere og åbne præsentationer i Keynote på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Hvis du ikke har en Apple-enhed, kan du bruge Keynote online på iCloud.

Sådan konverterer og åbner du arkiver i Keynote på iPhone eller iPad

Du kan arbejde med forskellige arkivformater i Keynote på din iPhone eller iPad. Se, hvilke formater der er kompatible.

Sådan konverterer du en Keynote-præsentation i Keynote på iPhone eller iPad

Hvis du vil åbne en Keynote-præsentation i en anden app såsom Microsoft PowerPoint, skal du bruge Keynote til at konvertere præsentationen til et passende format.

1. Åbn den præsentation, du vil konvertere, og tryk derefter på knappen Mere .
  2. Tryk på Eksporter.
  3. Vælg et format til din præsentation.
  4. Vælg, hvordan du vil sende præsentationen, f.eks. med Mail eller Beskeder.

Sådan åbner du et arkiv i Keynote til iPhone eller iPad

Hvis du vil åbne et arkiv såsom et Microsoft PowerPoint-arkiv i Keynote på iPhone eller iPad, skal du trykke på arkivet i oversigten over præsentationer. Hvis du ikke kan se oversigten over præsentationer, skal du trykke på Præsentationer (på en iPad) eller på tilbageknappen knappen Dokumenter (på en iPhone) og derefter trykke på det arkiv, du vil åbne. Hvis et arkiv er udtonet, har det ikke et kompatibelt format.

Du kan også åbne et arkiv i Keynote fra en anden app som appen Arkiver eller fra en e-mail:

1. Åbn den anden app, og vælg arkivet eller bilaget.
  2. Tryk på knappen Del .
  3. Tryk på Kopier til Keynote. Originalarkivet ændres ikke.

Når arkivet åbnes, vises der måske en besked om, at præsentationen vil se anderledes ud. Keynote giver dig f.eks. besked, hvis der mangler skrifter. Tryk på OK for at åbne præsentationen i Keynote.

Keynote til Mac

Du kan arbejde med forskellige arkivformater i Keynote til Mac. Se, hvilke formater der er kompatible.

Sådan konverterer du en Keynote-præsentation i Keynote til Mac

Hvis du vil åbne en Keynote-præsentation i en anden app såsom Microsoft PowerPoint, skal du bruge Keynote til at konvertere præsentationen til et passende format.

1. Åbn den Keynote-præsentation, du vil konvertere.
  2. Vælg Arkiv > Eksporter til, og vælg derefter formatet.
  3. I det vindue, der vises, kan du vælge et andet format eller indstille flere muligheder. Du kan f.eks. vælge, at der skal bruges en adgangskode til at åbne et eksporteret PDF-arkiv, vælge formatet til en eksporteret PowerPoint-præsentation eller tilpasse præsentationens tider, hvis du eksporterer den som et filmarkiv.
  4. Klik på Næste.
  5. Navngiv arkivet, og vælg den mappe, du vil arkivere arkivet i.
  6. Klik på Eksporter.

Du kan sende et arkiv i et bestemt format via Mail, Beskeder, AirDrop eller Noter ved at vælge Del > Send en kopi, vælge, hvordan du vil sende præsentationen, og derefter vælge et format.

Sådan åbner du et arkiv i Keynote til Mac

Ctrl-klik på arkivet i Finder, og vælg Åbn med > Keynote. Hvis Keynote er det eneste præsentationsprogram på din Mac, kan du bare dobbeltklikke på arkivet.

Vælg Arkiv > Åbn i programmet Keynote til Mac, vælg arkivet, og klik derefter på Åbn. Hvis et arkiv er udtonet, har det ikke et kompatibelt format.

Når arkivet åbnes, vises der måske en besked om, at præsentationen vil se anderledes ud. Keynote giver dig f.eks. besked, hvis der mangler skrifter. Du ser muligvis også advarsler, når du åbner præsentationer, der er oprettet i ældre versioner af Keynote.

Keynote til iCloud

Med Keynote til iCloud kan du åbne, redigere og dele dine arkiver fra en understøttet browser på en Mac eller pc. Se, hvilke formater der er kompatible med Keynote til iCloud. Hvis du ikke har en Apple-enhed, kan du læse mere om, hvordan du opretter et Apple-id.

Sådan konverterer du en Keynote-præsentation i Keynote til iCloud

1. Log ind på iCloud.com med dit Apple-id.
  2. Klik på Keynote.
  3. Klik på knappen Mere  ved det arkiv i oversigten over præsentationer, du vil konvertere, og vælg Download en kopi. Hvis præsentationen er åben, skal du klikke på knappen Værktøjer  på værktøjslinjen og vælge Download en kopi.
  4. Vælg et format til præsentationen. Arkivet hentes og lægges på den placering, hvor browseren anbringer overførsler.

Sådan åbner du et arkiv i Keynote til iCloud

1. Log ind på iCloud.com med dit Apple-id.
  2. Klik på Keynote.
  3. Træk det arkiv, du vil overføre, til oversigten over præsentationer i browseren. Du kan også klikke på knappen Overfør , vælge arkivet og derefter klikke på Vælg.
  4. Dobbeltklik på arkivet i oversigten over præsentationer.

Se kompatible arkivformater

Formater, du kan åbne i Keynote

Du kan åbne disse arkivformater i Keynote på iPhone, iPad, Mac og online på iCloud.com:

• Alle Keynote-versioner
  • Microsoft PowerPoint: Office Open XML (.pptx) og Office 97 eller nyere (.ppt)

Formater, du kan konvertere Keynote-præsentationer til

Keynote på iPhone eller iPad

• Microsoft PowerPoint Office Open XML (.pptx)
  • PDF
  • Film (.mov)
  • Billeder (.jpeg, .png eller .tiff)
  • Animeret GIF-billede

Keynote til Mac:

• Keynote '09
  • Microsoft PowerPoint: Office Open XML (.pptx) og Office 97 eller nyere (.ppt)
  • PDF
  • Film (.m4v eller .mov, afhængigt af formatet)
  • HTML
  • Billeder (.jpeg, .png eller .tiff)
  • Animeret GIF-billede

Keynote til iCloud:

• Microsoft PowerPoint Office Open XML (.pptx)
  • PDF

Læs mere

• Keynote til iOS, Keynote til Mac og Keynote til iCloud bruger samme arkivformat. Hvis du opretter eller redigerer en præsentation i Keynote på en platform, kan du åbne den i Keynote på de andre platforme.
  • Du kan opdatere til aktuelle versioner af Keynote på din iPhone eller iPad i App Store. Hvis du vil opdatere Keynote på din Mac, kan du bruge appen App Store på din Mac.
  • Hvis du konverterer en Keynote-præsentation til en præsentation, der er kompatibel med Keynote ’09, kan du læse mere om ændringerne, når du eksporterer til iWork ’09.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.