Brug Deling i hjemmet til at dele iTunes-indhold med andre enheder

Med Deling i hjemmet kan du dele og streame indholdet i din computers iTunes-bibliotek til andre computere, iOS-enheder og Apple TV'er.

Kom godt i gang

• Hvis du vil bruge Deling i hjemmet, skal alle dine enheder være på samme hjemmenetværk. I nogle tilfælde skal du bruge en internetforbindelse.
  • Du skal bruge den nyeste version af iTunes og iOS.
  • Vælg en enhed nedenfor for at indstille og bruge Deling i hjemmet.

Brug Deling i hjemmet på din Mac-computer eller pc

Deling i hjemmet kan bruges af op til fem computere på hjemmenetværket. Følg disse trin for at bruge Deling i hjemmet:

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id. Brug samme Apple-id på alle computere og enheder på det netværk, der bruges med Deling i hjemmet.
  3. Vælg Arkiv > Deling i hjemmet > Slå deling i hjemmet til på menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet.

Nu kan du bruge Deling i hjemmet.

• Du kan streame musik, film, tv-udsendelser, apps og andet iTunes-indhold til og fra godkendte computere. Computerne skal være tændte og må ikke være på vågeblus, og iTunes skal være åben.
  • Du kan se alle delte biblioteker ved at klikke på  Musik i øverste venstre hjørne i iTunes.
  • Du kan også kopiere noget iTunes-indhold fra et delt bibliotek ved at trække indhold til dit iTunes-bibliotek.

Brug Deling i hjemmet på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > Musik eller Indstillinger > Videoer.
  2. Rul ned til Deling i hjemmet.
  3. Tryk på Log på, og indtast dit Apple-id og din adgangskode. Brug samme Apple-id på alle computere og enheder på det netværk, der bruges med Deling i hjemmet.

Nu kan du bruge Deling i hjemmet på din iOS-enhed.

• Hvis du vil se delte videoer, skal du åbne appen Video, trykke på Delt og vælge et bibliotek.
  • Du kan afspille delt musik på din iPhone eller iPod touch via Deling i hjemmet ved at åbne appen Musik og trykke på Min musik > Bibliotek. Hvis du bruger iPad, skal du bare trykke på Min musik. På næste skærm skal du trykke på kategorien midtfor på skærmen. Tryk derefter på Deling i hjemmet, og vælg et delt bibliotek, der skal oprettes forbindelse til.

Deling i hjemmet på Apple TV

1. På Apple TV (4. generation): Åbn Indstillinger > Konti > Deling i hjemmet. På ældre modeller af Apple TV skal du åbne Indstillinger > Computere.
  2. Vælg "Slå Deling i hjemmet til".
  3. Indtast dit Apple-id og din adgangskode. Brug samme Apple-id på alle computere og enheder på det netværk, der bruges med Deling i hjemmet.

Nu kan du bruge Deling i hjemmet på dit Apple TV:

• Du kan finde delte biblioteker ved at gå til hovedmenuen og vælge Computere. Vælg derefter et bibliotek.
  • Du kan også få vist fotos fra din computer på Apple TV: Åbn iTunes på computeren. Åbn Arkiv > Deling i hjemmet > Vælg fotografier, der skal deles med Apple TV.

Muligheder for hjælp

Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis ikke alle delte biblioteker vises, efter at du har indstillet Deling i hjemmet.

Sidst ændret: