Brug Deling i hjemmet til at dele iTunes-indhold med andre enheder

Med Deling i hjemmet kan du dele og streame indholdet i din computers iTunes-bibliotek til andre computere, iOS-enheder og Apple TV'er.

Kom godt i gang

• Hvis du vil bruge Deling i hjemmet, skal alle dine enheder være på samme hjemmenetværk. I nogle tilfælde skal du bruge en internetforbindelse.
  • Du skal bruge den nyeste version af iTunes og iOS.
  • Vælg en enhed nedenfor for at indstille og bruge Deling i hjemmet.

Brug Deling i hjemmet på din Mac-computer eller pc

Deling i hjemmet kan bruges af op til fem computere på hjemmenetværket. Følg disse trin for at bruge Deling i hjemmet:

1. Åbn iTunes på computeren.
  2. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode. Brug samme Apple-id på alle computere og enheder på det netværk, der bruges med Deling i hjemmet.
  3. Åbn Arkiv > Deling i hjemmet.
  4. Slå Deling i hjemmet til.

Nu kan du bruge Deling i hjemmet:

• Du kan streame musik, film, tv-udsendelser, apps og andet iTunes-indhold til og fra godkendte computere. Computerne skal være tændte og må ikke være på vågeblus, og iTunes skal være åben.
  • Du kan se alle delte biblioteker ved at klikke på   i øverste venstre hjørne i iTunes.

• Del iTunes-indhold ved at trække det fra den ene computers bibliotek til den andens.
  • Du kan også importere køb fra andre computere til dit iTunes-bibliotek, så længe de andre computere også har aktiveret Deling i hjemmet. Vælg et fælles bibliotek, klik på  symbolet Indstillinger, og vælg det indhold, du vil importere.

Brug Deling i hjemmet på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > Musik eller Indstillinger > Videoer.
  2. Rul ned til Deling i hjemmet.
  3. Tryk på Log ind.
  4. Indtast dit Apple-id og din adgangskode. Brug samme Apple-id på alle computere og enheder på det netværk, der bruges med Deling i hjemmet.

Nu kan du bruge Deling i hjemmet på din iOS-enhed:

• Hvis du vil se delte videoer, skal du åbne appen Video, trykke på Delt og vælge et bibliotek.
  • Du kan afspille delt musik på din iPhone eller iPod touch via Deling i hjemmet ved at åbne appen Musik og trykke på Min musik > Bibliotek. Hvis du bruger iPad, skal du bare trykke på Min musik. På næste skærm skal du trykke på kategorien midtfor på skærmen. Tryk derefter på Deling i hjemmet, og vælg et delt bibliotek, der skal oprettes forbindelse til.

Brug Deling i hjemmet på Apple TV

1. På Apple TV (4. generation): Gå til Indstillinger > Konti > Deling i hjemmet. På ældre modeller af Apple TV skal du åbne Indstillinger > Computere.
  2. Vælg Slå Deling i hjemmet til.
  3. Indtast dit Apple-id og din adgangskode. Brug samme Apple-id på alle computere og enheder på det netværk, der bruges med Deling i hjemmet.

Nu kan du bruge Deling i hjemmet på dit Apple TV:

• Du kan finde delte biblioteker ved at gå til hovedmenuen, vælge Computere og derefter vælge et bibliotek.
  • Du kan også få vist billeder fra din computer på Apple TV: Åbn iTunes på computeren. Åbn Arkiv > Deling i hjemmet > Vælg fotografier, der skal deles med Apple TV.

Muligheder for hjælp

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis der ikke vises delte biblioteker, efter at du har indstillet Deling i hjemmet

Sidst ændret: