Brug Deling i hjemmet til at dele iTunes-indhold med andre enheder

Del og stream indholdet af din computers iTunes-bibliotek til andre computere, iOS-enheder og Apple TV'er.

Før du kan bruge Deling i hjemmet, skal du sørge for, at alle dine enheder er på det samme netværk (i nogle tilfælde skal du bruge en internetforbindelse), og at du har den seneste version af iTunes og iOS.

På din Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id. Brug samme Apple-id på alle computere og enheder på det netværk, der bruges med Deling i hjemmet.
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Arkiv > Deling i hjemmet > Slå deling i hjemmet til.

Nu kan du bruge Deling i hjemmet til at streame musik, film og tv-udsendelser fra en godkendt computer til en anden. Computerne skal være tændte og må ikke være på vågeblus, og iTunes skal være åben.

Du kan se alle delte biblioteker ved at klikke på  Musik i øverste venstre hjørne i iTunes-vinduet.

Deling i hjemmet kan bruges af op til fem computere på hjemmenetværket.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > Musik eller Indstillinger > TV > iTunes-videoer.
  2. Skub op til afsnittet Deling i hjemmet.
  3. Hvis du får vist "Log ind", skal du trykke på den og derefter indtaste dit Apple-id og din adgangskode. Brug samme Apple-id på alle computere og enheder på det netværk, der bruges med Deling i hjemmet.

Nu kan du bruge Deling i hjemmet på din iOS-enhed til at nyde delt musik og delte videoer.

Sådan deles musik

1. Åbn appen Musik.
  2. Tryk på Bibliotek nederst på skærmen. Hvis du bruger en iPad, skal du trykke på Bibliotek i øverste venstre hjørne.
  3. Tryk på Deling i hjemmet. Vises funktionen ikke? Tryk på Rediger, og vælg Deling i hjemmet, tryk på OK, og tryk derefter på Deling i hjemmet.
  4. Vælg et delt bibliotek.

Sådan deles videoer

1. Åbn appen TV1.
  2. Tryk på Bibliotek.
  3. Vælg et delt bibliotek.

Du kan også se delte videoer i appen Videoer: Tryk på Delt, og vælg derefter et delt bibliotek.

1. Appen Apple TV er kun tilgængelig i nogle lande og områder.

På dit Apple TV

1. På dit Apple TV: Gå til Indstillinger > Konti > Deling i hjemmet.2
  2. Vælg "Slå Deling i hjemmet til," og indtast derefter dit Apple-id og din adgangskode. Brug samme Apple-id på alle computere og enheder på det netværk, der bruges med Deling i hjemmet.

Nu kan du bruge Deling i hjemmet på dit Apple TV. Du kan finde delte biblioteker ved at gå til hovedmenuen, vælge Computere og derefter vælge et delt bibliotek.

Du kan også få vist billeder fra din computer på dit Apple TV: Åbn iTunes på computeren. Åbn Arkiv > Deling i hjemmet > Vælg fotografier, der skal deles med Apple TV.

2. På Apple TV (2. generation) eller Apple TV (3. generation): Gå til Indstillinger > Computere.

Få hjælp

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis der ikke vises delte biblioteker, efter at du har indstillet Deling i hjemmet.

iTunes-funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område.