Grænser for kontakter, kalendere, påmindelser, bogmærker og kort i iCloud

Du kan hjælpe iCloud med at holde dine kontakter, kalendere, påmindelser, bogmærker og kort opdaterede ved at holde oplysningerne inden for følgende grænser.

Kalender og Påmindelser

• Antal kalendere, begivenheder og påmindelser i alt: 50.000*

• Maksimalt antal kombinerede kalendere og påmindelseslister: 100*

• Maksimal størrelse for alle kalender- og påmindelsesdata (inkl. bilag): 1 GB*

• Maksimalt antal tegn i en påmindelsestitel: 1.000*

• Maksimal størrelse for en kalenderbegivenhed inkl. bilag: 20 MB

• Maksimalt antal bilag pr. begivenhed: 20

• Maksimalt antal personer, der kan inviteres til en begivenhed: 300

• Maksimalt antal personer, som du kan dele en privat kalender med: 100

* Disse begrænsninger for påmindelser gælder ikke, hvis du har opgraderet dine iCloud-påmindelser på en enhed med iOS 13, iPadOS eller macOS Catalina eller nyere. Læs mere om processen for opdatering af Påmindelser.

Kontakter

• Antal kontaktkort i alt: 50.000

• Maksimal størrelse for kontaktkort: 256 KB

• Maksimal størrelse for kontaktbillede: 224 KB

• Maksimal størrelse for kontaktgruppe: 256 KB

• Maksimal størrelse i alt for alle kontaktkort:

• Tekst på kort: 48 MB

• Billede på kort: 200 MB

• Understøttede arkivtyper for kontaktbillede: JPEG, BMP, PNG, GIF

• Grænser for vCard-import:

• Antal vCards i alt: 50.000

• Maksimal størrelse for vCard: 256 KB (billede + tekst)

• Maksimal størrelse for billede på vCard: 224 KB

Bogmærker

• Antal bogmærker i alt: 25.000

• Maksimal størrelse for bogmærke: 4 KB

• Maksimal størrelse for alle bogmærker: 24 MB

Kort

• Antal steder i alt i alle vejledninger: 300

• Antal steder i alt i Favoritter: 100

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.