Grænser for iCloud-kontakter, kalendere, påmindelser og bogmærker

Du kan hjælpe iCloud med at holde dine kontakter, kalendere, påmindelser og bogmærker opdaterede ved at holde oplysningerne inden for følgende grænser.

Kalendere og påmindelser

• Antal kalendere, begivenheder og påmindelser i alt: 50.000
  • Maksimalt antal kombinerede kalendere og påmindelseslister: 100
  • Maksimal størrelse for alle kalender- og påmindelsesdata (ekskl. bilag): 1 GB
  • Maksimal størrelse for en kalenderbegivenhed inkl. bilag: 20 MB
  • Maksimalt antal bilag pr. begivenhed: 20
  • Maksimalt antal personer, der kan inviteres til en begivenhed: 300
  • Maksimalt antal personer, som du kan dele en privat kalender med: 100
  • Maksimalt antal tegn i en påmindelsestitel: 1000

Kontakter

• Antal kontaktkort i alt: 50.000
  • Maksimal størrelse for kontaktkort: 256 KB
  • Maksimal størrelse for kontaktbillede: 224 KB
  • Maksimal størrelse for kontaktgruppe: 256 KB
  • Maksimal størrelse i alt for alle kontaktkort:
    • Tekst på kort: 48 MB
    • Billede på kort: 200 MB
  • Understøttede arkivtyper for kontaktbillede: JPEG, BMP, PNG, GIF
  • Grænser for vCard-import:
    • Antal vCards i alt: 50.000
    • Maksimal størrelse for vCard: 256 KB (billede + tekst)
    • Maksimal størrelse for billede på vCard: 224 KB

Bogmærker

• Antal bogmærker i alt: 25.000
  • Maksimal størrelse for bogmærke: 4 KB
  • Maksimal størrelse for alle bogmærker: 24 MB

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.