Deling af oplysninger om analyser, diagnostik og brug med Apple

Apple beder sine kunder om at hjælpe dem med at forbedre iOS ved ind imellem at give Apple adgang til analyser, diagnostik og brug. Apple indhenter disse oplysninger anonymt.

iOS 10 og nyere versioner

Hvis du har iOS 10.3 eller en nyere version, skal du gå til Indstillinger > Anonymitet og sikkerhed, rulle ned og trykke på Analyse eller Analyse og forbedringer. Tryk derefter på Del iPhone- og Watch-analyse.

ios15-iphone13-pro-settings-privacy-analytics-improvements-on-crop

Hvis du har iOS 10 til iOS 10.2, skal du gå til Indstillinger > Anonymitet > Diagnostik og brug og vælge Send automatisk eller Send ikke.

Læs om, hvordan dine data håndteres

iOS 8 og iOS 9

Gå til Indstillinger > Anonymitet > Diagnostik og brug, og vælg Send automatisk eller Send ikke.

Hvis du slår Send automatisk til, kan du også slå Del med appudviklere til. Det hjælper udviklerne med at forbedre deres apps ved at give Apple mulighed for at give dem adgang til data og statistik om, hvordan du bruger deres apps.

iOS 5, iOS 6 og iOS 7

Gå til Indstillinger > Generelt > Om > Diagnostik og brug, og vælg Send automatisk eller Send ikke.