Om sikkerhedsindholdet af iOS 4.0.2-opdateringen til iPhone og iPod touch

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet af iOS 4.0.2-opdateringen til iPhone og iPod touch, som kan hentes og installeres via iTunes.

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet af iOS 4.0.2-opdateringen til iPhone og iPod touch, som kan hentes og installeres ved hjælp af iTunes.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple Produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple Produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

iOS 4.0.2-opdatering til iPhone og iPod touch

• FreeType

CVE-ID: CVE-2010-1797

Tilgængelig til: iOS 2.0 til 4.0.1 til iPhone 3G og nyere, iOS 2.1 til 4.0 til iPod touch (2. generation) og nyere

Effekt: Visning af et PDF-dokument med indlejret skadelig skrift kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der opstår bufferoverløb i forbindelse med FreeTypes håndtering af CFF-opkoder. Visning af et PDF-dokument med indlejret, skadelig skrifttype kan medføre vilkårlig kørsel af kode. Dette problem løses ved forbedret kontrol af grænser.

• IOSurface

CVE-ID: CVE-2010-2973

Tilgængelig til: iOS 2.0 til 4.0.1 til iPhone 3G og nyere, iOS 2.1 til 4.0 til iPod touch (2. generation) og nyere

Effekt: Skadelig kode, der udgiver sig for at være brugeren, kan opnå systemrettigheder

Beskrivelse: Der opstår heltalsoverløb i håndteringen af IOSurface-egenskaber, hvilket kan tillade at skadelig kode, der udgiver sig for at være brugeren, kan opnå systemrettigheder. Dette problem løses ved forbedret kontrol af grænser.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.