Indsamling og brug af iTunes-diagnosticering i iTunes til Windows

iTunes til Windows inkluderer iTunes-diagnosticering. Brug appen til at identificere forskellige problemer.

iTunes-diagnosticering indsamler og viser oplysninger om computeren, men løser ikke problemerne. Oplysningerne i iTunes-diagnosticering bruges til at identificere problemerne. Derefter skal du løse problemet ved hjælp af de artikler, der angives i iTunes-diagnosticering eller i afsnittet Læs mere nedenfor, eller du kan få hjælp af en Apple-rådgiver.

Start iTunes-diagnosticering

1. Sørg for, at du har den nyeste version af iTunes.
  2. Åbn iTunes.
  3. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Hjælp > Udfør diagnosticering.
  4. Vælg en eller flere af de tilgængelige tests, og klik på Næste.
  5. Kør en eller flere tests. Efter hver test får du muligvis vist henvisninger til supportartikler, der kan hjælpe dig med at løse problemerne.

Sådan arkiveres dine resultater

Når testene er færdige, kan du få vist en oversigt over resultaterne.

• Hvis du vil kopiere oversigten til brug i et andet program, skal du klikke på "Kopier til udklipsholder". Du kan derefter indsætte oversigten i et andet program eller i et tekstredigeringsprogram.
  • Hvis du vil arkivere oversigten på computeren, skal du klikke på Arkiver. Arkiver, der hedder "iTunes-diagnosticering.rtf" og "iTunes-diagnosticering.spx", arkiveres på computeren. RTF-arkivet kan åbnes i et tekstredigeringsprogram, og begge arkiver kan sendes til en Apple-rådgiver.

Få hjælp

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.